15 Priloženi(h) fajl(ova)
sofronije-mini kolekcija
Pozdrav svima,
nesto od fotografija je vec vidjeno ali sada je na jednom mestu posto je neminovno bilo da se uz ruse ugura jos neko. Neki satici na slikama su plod i sticanja iskustva sa domacim prodavcima, poneki iz puke radoznalosti, neki za dopunu mehanizama u istom brendu,... svega po malo.
Najpre, kakav je red, poljoti:
Prilog 28319Prilog 28320Prilog 28321Prilog 28322
rakete su neminovne u drustvu a nadamo se i prinovi:
Prilog 28323Prilog 28324
vostoku je svakako mesto uz milutary varijantu:
Prilog 28325Prilog 28326 pa da se doda slava: Prilog 28327
ovaj prim dopunio istocni blok ali mortima napravi tunel ka zapadu:
Prilog 28328
pa onda swiss made morade da se ugura:Prilog 28329Prilog 28330
japanci u u stratu bili predodredjeni uz ruse: Prilog 28331
i na kraju - strujasi. zadnji je vec pominjani EF503 a da se ne pravi slucaj, odmah mu pridodata i rezervna narukvica ako dodje do buckanja: Prilog 28332Prilog 28333
ovde nisu pridodati kadavericni pa za neku drugu priliku neka ostanu oni kao mali kviz - sta je sve od cega :D
eto, ja kao mladjani clan a brbljivi pevac, malo nakljucao u kolekciju ali ide se dalje pa ima vremena za popravku:D
Re: sofronije-mini kolekcija
Super kolekcija sofronije:congrats:
Ti mi u PP reče da si malo proširio kolekciju...
Čuj-''MALO''
Mogu samo reći-Svaka čast!
:congrats:
Sofronije čestitam na lepoj, negovanoj i raznovrsnoj kolekciji satova. :congrats:
lepa i raznovrsna kolekcija :thumbup:
Pa hvala momci. Ja se drzim nekakve svoje "linije" u izboru, imam svoje prikrivene zelje pa se nadam da ce lagano i to biti. Dobar deo i ovog drustva sa slika ce na lagano glancanje, samo se izboriti za vreme.. Kupljeno je malo i kucne naklonosti za kolekciju kada je pridodat jedan komad pa supruga otvorila da vidi sta je. Ako se shmizla slaze mogu i to slikati mada zvanicno sada nije deo kolekcije( to ja sada kao za ugled ostalim muskicima :D).
vladan
nikada dosta virenja u mehanizme pa mi ovo svakako malo. joj, tek da vidis sta sam radio sa kadavericnim, sou samnom :D
Veoma lepi satovi, odlično očuvani, a vidi se i da ih vlasnik pazi.
Svaka čast za kolekciju i neka se povećava :congrats:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ehh , lajavi... iznenadi me ti ! Ja sam mislio da ću dočekati peMziju pre nego li tvoje skrivene mašine.
Vrlo, ali VRLO zanimljiva kolekcija i pravo osveženje .
Svaka čast na ukusu i kolekciji !!!!!!!!! Prilog 28338
Sofronije čestitke na veoma lepoj i očuvanoj kolekciji. Svaka čast.
sofronije kolekcija ti je odlicna mnoge od ovih satova bi pozeleo svaki ljubitelj satova pa i ja.svaka cast.