Pozdrav svima!
S obzirom da sam nov na ovom forumu, bio bi red i da se predstavim.
Ja sam Srđan, 26 godina, diplomirani pravnik, saradnik u nastavi na fakultetu, takođe i advokatski pripravnik (još koji mesec).
Volim satove, te sam zbog toga i došao na ovaj forum kako bih se malo više informisao.
Do sada sam imao i promenio dosta satova. To su uglavnom bili casio i swatch satovi, mada kako sam stariji menjaju mi se ukusi. Skoro celu svoju kolekciju tih satova sam poklonio, kako bi nekome služili, a ne samo sakupljali prasinu. U planu mi je da započnem novu kolekciju.
Za početak, iz svoje skromne kolekcije predstavio bih dva sata koje načešće nosim.
Swatch Irony Chrono
Ovaj sat sam dobio na poklon pre više od 8 godina. Ima veoma veliku sentimentalnu vrednost za mene. Skoro ga svakodnevno nosim, a tragovi korišćenja se i te kako mogu videti na slikama. Od kad sam ga dobio, bio je kod časovničara 2-3 puta, i to samo radi zamene baterije.
Festina Elegance F 16573/04
Ovaj sat sam takođe dobio na poklon, ali od devojke, pa sam zbog toga i "prinuđen" da na nosim često.
Imam još par satova u kolekciji, ali o njima neki drugi put.
Takođe, planiram da se uskoro častim jednim Steinhart-om, a o tome ću nastaviti u odgovarajućoj temi.
Pozdrav,
S.T.
P.S. Izvinite zbog lošijeg kvaliteta slika, napravljene su telefonom.
Bookmarks sajtovi