Nabroj molim te marke satova, gledajući sliku no. 6 a počev od ovog desno, na 15h. Ič ne vidim. Inače, džepne je dovoljno voleti i poštovati, ne mora da se nose.
Pa ako nisu ispravni, mogu i ovako da se ponovo vrate u korišćenje. Verujem da svako zastane i pogleda u ovu "sliku".
Slikao sam mobilnim, zato se ne vidi dobro, ja sam inace slab sa tehnikom. prvi sat na poziciji 15 neznam koji je, ne pise na ciferu ili je izbrisan, pozadi ima grb, unutra dva ZIGA i 0,800 itd, sat je jako star i od srebra je. Sl sat je chronometre pauma,onda molnija pa ruhla, onda movado sa longines mehanizmom, i na kraju ponovo srebrni sat sa mehanizmom oznake 271. Imam i cortebert, pallas, stowa, cak i timex dzepni vintage, dosta za sada
elegance is an attitude
Hvala, za sada .
PS Za dušu par nas (a i ostalih) uslikaj i Cortebert (ako budeš mogao nekom boljom tehnikom).
Zagore znam da su ovo uglavnom satovi za ruku, ima i par dzepnih ali zar nije bolje da ih ovako svi vide i dive im se nego da ih cuvam u kutiji i da ih niko ne vidi... svi ih gledaju i svidjaju im se jako, eto
elegance is an attitude
U pravu si svi zastanu da ih pogledaju ili slikaju, vecina satova je ispravna i ocuvana, uvek ih mogu razuramiti ako odlucimPa ako nisu ispravni, mogu i ovako da se ponovo vrate u korišćenje. Verujem da svako zastane i pogleda u ovu "sliku".
Poslednja ispravka: RUS (16.2.2013. u 17:35) Razlog: Ubačen citat
elegance is an attitude
Bravo!
Kako volim vidjet nove zaljubljenike u džepne satove.Doista to je specifična ljubav,ujedno i spašavanje džepnih satova od zaborava i uništenja u rukama ljudi koji ih ne poštuju ni paze.Nisu toliko bitne marke satova,bitna je ljubav prema njima,garantiram da s vremenom bude još ljepotana u tvojoj već lijepoj kolekciji.Ako te ikakvo pitanje zamara samo me pitaj,savjet za kupovinu u svako vrijeme.
Bookmarks sajtovi