Evo kako sam i ja izvjesno vrijeme na ovom forumu, red je da i ja postavim nešto svojih ljubimaca
Ovaj Sovjetski odnosno Ruski "Vostok" je još od poodavnih školskih dana, inače ovaj sat mi je kupila baka od nekih poljaka koliko se sjećam, iako je uspješno "sahranio" nekoliko plastičnih digitalaca nije neokrznut preživio sve dječačke peripetije pa ima slomljen jedan lug stoga ga ne nosim što mi je jako žao. Sat je funkcionalan a zgodno mi je kad kazaljku pomaknem ma i milimetar sekundara pojuri kao metak
Evo jednog starijeg gospodina. "Renis Geneve" datira negdje iz 70-ih godina. Sat je švicarske proizvodnje iako je riječ o manje poznatom brandu, dobro radi ali dobro bi mu došao jedan mali servis jer već davno nije vidio. Nešto ga baš i ne nosim jer za moj ukus ima malo maleno kućište (promjer je oko 32-33 milimetra) međutim pošto je uspomena dovest ću i njega u red.
Idemo dalje:
"Ernst Mitschele" O ovom satu nemam mnogo za reći pošto sam već o njemu postavljao dosta postova na forumu. Znam da je u jednoj ladici stajao netaknut tridesetak godina dok nije dočekao servis. Rado ga nosim a kako je naslijeđen od djeda drago mi je što je opet u funkciji.
Jesam li napomenuo da su ovi satovi svi navijači?
"Cubus" Hrvatski brand. Citizen kvarcni mehanizam. Imam ga već nekoliko godina,sat je pouzdan
i zadovoljan sam s njime. Malo je nepraktičan jer zbog veličine nije baš prikladan za nošenje na duge rukave ali nije velika zamjerka. Važno je da mi se sviđa.
Ovaj sat je kupljen na njemačkom E-bayu i malo mi je nepoznanica, vjerujem da je u pitanju kineska proizvodnja iako "Animoo" brand nisam našao u standardnoj ponudi kineskih satova. Narukvica i kućište su sasvim solidne izrade ali dizajn je ono što me privuklo kod ovog sata. U svakom slučaju zasad sve pet a kasnije... vrijeme će pokazati ili će on pokazati vrijeme. Kako jednom netko reče
Eto! To bi zasad bilo to. A ako se u međuvremenu pojavi neka prinova naći će se i na siteu.
Pozdrav!
Bookmarks sajtovi