Ma naravno, ne kažem da je bitno što se drugima ne svidja, po meni mu fantastično stoji. Skroz menja karakter sata, dr Džekil i mr Hajd. Uzeo sam da ne bih preko leta upropastio kožnu.
Ma naravno, ne kažem da je bitno što se drugima ne svidja, po meni mu fantastično stoji. Skroz menja karakter sata, dr Džekil i mr Hajd. Uzeo sam da ne bih preko leta upropastio kožnu.
Čestitke Uroše. Lepa Amfibija. Po lepo uklopljenom kaišu vidim da si sat dočekao spreman.
Hah, naravno, prema kaišu sam birao sat 420 mi je baš skladan model ali ovaj kaiš je privremen, nisam neki ljubitelj natoa a narucio sam u Bomaru Morelatto Bomber. Nadam se da će stići do letovanja pa da ronimo.
Cestitam na prinovi!
I kakvi su prvi utisci?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Prvo kaiš je fenomenalan. Providni poklopac mehanizma mi je fetiš pa je i to super. Lično mi se dopada jedinstvenost kućišta i tu ide plus. Finiš kućišta je interesantan jer je po boku brušen, a ostalo je polirano. Uške su možda mogle biti ili malo kraće ili tanje.
Kazaljke i cifer su prelepi. Generalno predivan sat. Uloženo/dobijeno? Sat je definitivno za sladokusce. Da li bih dao redovnu cenu za njega? Nikad. Ono koliko me je izašao sa uračunavanjem poena, apsolutno. Bilo bi lepo da su stavili ograničenu seriju. Još utisaka kasnije, iz upotrebe.
Čestitam Uroše! Možeš li mi reći koje je dužine kaiš?
Cestitke na satu, imam vinage varijantu koja ceka servis, ali da je u pitanju sjajan sat dileme nema!
Bas bih voleo da ga vidim uzivo.
Bookmarks sajtovi