Uuu, al' je leg'o medju kaktuse, 'alal vjera!
Odlican izbor!
Uuu, al' je leg'o medju kaktuse, 'alal vjera!
Odlican izbor!
Uroše
Nije to loše...
Gde si nabavio (možda još neko poželi)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nisam hteo da pišem, a nisam imao vremena da konsultujem pravilnik :-) prodavac se zove jaysandkays sa ebay-a, iz Los Anđelesa. Stiglo je za manje od 10 dana. Ima u tri boje, crni, srebrni i sivi PVD. Koštalo je nekih 17-18$ sa shippingom. Mislim da je mala privreda u pitanju, OEM deluje znatno deblje. Imaju za par popularnih modela kućišta.
Nema greske kad je G u pitanju, cestitam!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odličan G, Uroše ! Možda će ti zasmetati inverzni LCD (bar je meni tako na mom GDF-100-4DR) ali se i na to čovek navikne.
No time to lose
Uroše,čestitam!
Koliko imaš G-jeva ?
Dva ili više?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala svima. Čudan je ekran, u sumrak, kada još ima solidna količina dnevne svetlosti ume da bude teško čitljiv, ali vrv ću da se naviknem.
Imam dva, onaj gore sa bulbarom i ovaj novi. Ovaj je znatno napredniji sa funkcijama i baš mi se dopada, posebno pet alarma, one time alarm i auto led light.
Dve iznenadne novosti, dok čekam vesti za Seiko Hronograf(našao sam originalni pozlaćeni druker a 99.9% i unutrašnji prsten, međutim od narukvice ni traga ni glasa, tako da već par dana tražim pogodnu alternativu mada je primaran servis mehanizma, i zamena stakla i dihtunga)
Molnija džepni, nikada izvađen iz kutije, našao sam da je to verovatno izvesni Molnija Hunter, cal. 3602 18 rubina, odneću ga časovničaru, verovatno treba podmazivanje:
I Candino 25 Jewels Automatic, sa nedostajućim markerom na 7h, koji se nadam da ću naći nekako. (Ako može neko da mi kaže koju reč o ovom satu, mehanizmu?)
Bookmarks sajtovi