Ovako je sve počelo, hteo sam efektan sat, bio klinac sa tek 19-20 godina, samo da je što veći, naravno nikada više Fossil, za garantnog roka je bio 5-6 puta u servisu jer sekundara neće da radi posle nekog vremena, tako da sada i dalje ne radi. ME1074
Ćale već deceniju i po nosi DW 290, promenio 3 ili 4 za to vreme, meni to ranije bilo glupo: "Aj pali digitalni sat", ali kupovinom prvog sam shvatio lepotu i jednostavnost nošenja i upotrebe takvih satova, to je bio DW-6900-1V, i danas omiljen, nakon 4 godine i dalje je u fantastičnom stanju, iako se nosi gotovo svakodnevno, nosio do skoro tj.
E onda sam se malo uozbiljio i poželeo automatik, pa je došao i SKX0071K, kojim sam oduševljen i apsolutno ga obožavam. I ranije sam se palio na dajvere, pa je ovo bila logična kupovina.
Tu je i još jedna 24h Paketa, koju nikako da odnesem na servis i zamenu stakla, a trebao bih joj naći i novu narukvicu, tu planiram nešto kožno. Sat je star oko 30 godina, kupljen u Sankt Petersburgu, automatik na ručno navijanje.
Pozdrav!
Bookmarks sajtovi