Iako imaš lepe satove, za Actus ogroman respect
Iako imaš lepe satove, za Actus ogroman respect
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Lepe satove si izabrao.
Čestitam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala i tebi i svim ljubiteljima..da nije bilo foruma i puuuuno sjajno sredjenih satova koje sam video ko zna kada bi mi palo na pamet da ga sredim
Za najnovijeg clana kolekcije moram se prvo zahvaliti Rus_PA na detaljnom opisu kupovine slicnog sata preko sajta Meranom. Za nas koji nikada nismo kupovali online ovo je jako veliko ohrabrenje, svaka sledeca kupovina ce biti daleko laksa.
Posle dve nedelje dana cekanja i pracenja sata kroz svako Rusko selo i Srpsku postu pronasao je put do moje ruke.
Sa ponosom predstavam VOSTOK AMFIBIA 2416b .
Sat je stigao u neuglednoj kutiji sa uredno overenom garancijom i metalnom narukvicom koja se nije dugo zadrzala. Porucio sam i gumenu koju su imali u ponudi i ocekivao da nece biti bas najbolja (6-7 eur)ali me je prijatno iznenadila solidnom debljinom i lepom kopcom.Izdrzace dok ne nadjem neku gumenu ili NATO po zelji
O satu se nema sta mnogo napisati i tacno je ispunio moja ocekivanja kao sat za leto,plazu,izlazazak u prirodu i poneku casual vecernju kombinaciju.Kako je automatik kada vec izadje iz kutije mora da se nosi neko vreme pa naci cu mu valjda prilike za nosenje.
S obzirom na nisku cenu i jednostavnu kupovinu bez rizika mogu ocekivati da ce sve vise clanova foruma nabaviti sebi po jedan, a razlicitih modela koliko hoces..pa da pravimo klub Jos pogledate li na netu kako izgledaju customizovane amfibie moze se napraviti i lepo takmicenje....
Dosta price malo i slike.....
Bookmarks sajtovi