Danas je Žujo dobio nov kaiš. Sada je baš! Na Plavku sam prošlih dana poradio i mislim da je sada već (skoro) savršen.
Radim i na Belku. On mi je isto favorit. Kada stignu potrebne stvari pokazaću ga.
Danas je Žujo dobio nov kaiš. Sada je baš! Na Plavku sam prošlih dana poradio i mislim da je sada već (skoro) savršen.
Radim i na Belku. On mi je isto favorit. Kada stignu potrebne stvari pokazaću ga.
Zoltane kapa dole
Hvala ti brate!
Odlično izgledaju, Zoltane- jel to na zutom Hirsch Robby? ja bih ga volio na svom K34, ali kad vidim koliko kosta, smrznem se
Da druze moj, dobro si primetio. On je besprekoran kao uglavnom svi hischevi, jedino mu zameram da je malkice debel. Kao puno hirscheva uostalom. Ali, kvaliteta je uglavnom. Ja sam moj uzeo kod madjarskog trgovca i po danasnjem kursu me izasao 65 eura. Ovo je povoljna cena. Imate li vi u Hrvatskoj trgovca za Hirsch?
I na kraju krajeva. Sat i kais su po meni celina. Mora bit dobar i jedan i drugi. Kakve ima svrhe vozati sat od xxxx vrednosti na kaisu sa buvljaka? A znam takve ljude ...
Po ovoj cijeni nije ni jako strasno.Ja ga ispod 80$ nisam nasao.Odlicno izgleda,kako i treba za te pare.
Odlicno izgleda Orient zemo.
Stavi jos neku fotku kad stignes...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Stvarano dobra kombinacija.
Čuj-dobra... Savršena!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
E jes' vala Vladane, ta Amfibija je moje remek djelo!
Hocu Vlado, stvicu jos slika, tesko ga je slikati, kako rekoh tesko je ocitljiv.
Poslednja ispravka: veberz (2.7.2015. u 21:44)
Bravo veberz, nego necu puno da hvalim....da se ne "pokvaris"......
Nego sta bi sa ovom amfibijom?
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi