Pa, ako sam onomad dobro shvatio, da li sam?, tvoja je brate mili Mario. Ja je tako i cuvam. Jedino jos da izracunam koliko ce te kostati
Pa, ako sam onomad dobro shvatio, da li sam?, tvoja je brate mili Mario. Ja je tako i cuvam. Jedino jos da izracunam koliko ce te kostati
Moja, nego cija? Nego nemoj dugo da racunas......preseci i gotovo.
Ali samo ona jer takav mesh imam.....(to da cena bude manja )
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Dal'ti stvarno treba? Inace sam stvarno rijesio - ostaju dvije amfibije a ona nije medju njima. Ak' se ne zajebavas onda sledeceg tjedna na Palicu i ne dam ga ispod cijene kostanja!
A na Palicu naravno rostilj i ostale djakonije da zalijemo...
Dal' na Palicu ili malo blize meni.....znas ono, stariji sam covek , al' dogovorimo se na pp.....ne moraju ostali znati gde mi idemo i sta radimo...
Ko te hebe, nisi jedini matorac ovdje Sat se iskljucivo moze preuzeti na Palicu iduceg tjedna (jos ne znam kojega dana - pp) Ako zahebes, moze da se dogodi pa se zainatim pa ga nikada vise ne prodam a cakan je
A na Palicu ... pa ne moras sat odnijeti, no se moras nazderati sa nama (bilo bi mi drago)
Ako je interes ozbiljan onda molim pp
E sad i ja da uletim u off.Amfibija,Palic,rostilj,Zoli,Mario....hmmm.Vole o bi prisustvovati ali bicu u CG
Kolega Taunus, nemoj mi zameriti, znam da si mi zemljak, jel ono bese ZR? Nije ni bitno, meni su svi zemljaci od Triglava pa do Djevdjelije. S druge strane. Hebes CG, jer ako uspemo Mario i Ja da se skupimo i rostiljamo, to ce biti svakako bolje no CG.
Sada sve ovisi daklem o MARIU! Mario pico, aj' kada si ustalasao onda se izjasnjavaj!
normalno.....detalje poslao na pp.....
steta taunusa sto ne moze s nama....dobar momak...svako nase redovno okupljanje u NS-u uvek dodje
Da li mi se to ucinilo ili sam video i jedan Neptun?
Bookmarks sajtovi