Slažem se za Nato...i biće
Nego,danas sam natrčao na ovaj kaiš i nisam mogao da odolim
Slažem se za Nato...i biće
Nego,danas sam natrčao na ovaj kaiš i nisam mogao da odolim
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sto mu je dobro legla guma
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
K'o drugi sat, bre Zaista odavno ne videh neku gumenu narukvicu da je tako dobro legla satu kao ova...
Iskreno, meni se vise dopada na ovoj gumi, nego kako ga zamisljam na plavom nato kaisu. Dopada mi se kais, dopada mi se kontrast plavo/crno. Sa plavim nato bi bio jednoličan, a i sat mi deluje dosta masivno za jedan "mršavi" nato... (moje mišljenje, samo)
Vlado, bas lep sat!. Meni se licno ne svidja ova guma, ali cak i sa njom - sat je bombona. BTW - ovo je "all weather" guma, daj neku sa zimskom sarom
No time to lose
Zaboravih da pitam, jel kajis bio tako zakrivljen ili si ga ti iskrojio?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bio je zakrivljen.
Ja sam morao da napravim neke podmetače da bi lepo legao uz sat
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sat je odličan,premda sam fan čelika moram priznati da mu dobro stoji ova narukvica!
Primetio sam da se ovaj,već predstavljeni,sat u poslednje vreme oseća nekako indisponirano.
Prvo sam pomislio da je razlog nedostatak pažnje koju mu posvećujem...Ali,nije to
Pokazalo se da mu ja više,jednostavno, nisam dovoljan.
Nije pomoglo ni to što sam mu promenio društvo u jednoj od fioka moje kutije za satove.
To mu je,tek na trenutak,popravilo raspoloženje ali je vrlo brzo ponovo zapao u melanholiju.
I onda mi je sinulo!
Njemu nedostaje ŽENKA!
Tako je u naš život ušla jedna bordo Molonjica.
Dama je,kako to već priliči,znatno mlađa i sa novijim mehanizmom (3603),a cifer joj krasi elegantno razgranati vitraž.
To je bila ljubav na prvi pogled.Pri susretu,oboje su počeli brže da kuckaju.
Došlo je dotle da sam jednu fioku morao da odvojim samo za njih dvoje!
Jednostavno,ostali satovi su se bunili.Ali oni su ,ionako,ručni pa su i svoje potrebe naučili da rešavaju u skladu sa svojim imenom tako da nisu razumeli specifičnu vezu ova dva sata.
U svakom slučaju ,dve Molonje sada imaju veseo i ispunjen život u svom malom plišanom kutku.
Poželimo im dug i srećan život.
Poslednja ispravka: VLADAN P (1.2.2013. u 17:51)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi