Meni sasvim dobro izgleda! Čestitam na kupovini i uspešnoj reanimaciji. Slažem se da ga treba sačuvati u što originalnijem stanju. Verujem da će se gosti oduševljavati satom.
Pozz!
Meni sasvim dobro izgleda! Čestitam na kupovini i uspešnoj reanimaciji. Slažem se da ga treba sačuvati u što originalnijem stanju. Verujem da će se gosti oduševljavati satom.
Pozz!
Bas je lijepa ta kombinacija sata, termometra, higrometra, i barometra. Dobra kupovina, nesto sto zaista vrijedi imati.
Ja sam kuci imao dosta tih stvari, stari je to donosio sa broda cesto neke ispravne neke nispravne, ali nazalost njedan nije ostao ko zna gdje je to zavrsilo, moguce da ih ima u djedovoj kuci. To je ovako nekako izgledalo.
Izvini mozda se ne tice bas tvoje teme, ali me asociralo pa sam morao da napisem
Lepa stvar vladane znas da i ja vec dugo merkam ovako nesto.
Sa malim zakašnjenjem čestitam na obe prinove. Priznajem da sat sa ciferom od plute do sada nisam video, a upravo zbog toga mi deluje izuzetno zanimljivo i dopadljivo. Vrlo rado bih nosio takav sat, ma kakav mehanizam bio u njemu, jer mislim da vlasniku daje pečat individualnosti. Za zidni sat sa ostalim mernim instrumentima takođe sve čestitke i pohvale. Šteta je što ih je sada teško naći, ali upravo to im daje određeni šmek, jer predstavljaju retke zverke koje ipak nisu izumrle.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
A, ''Trojke'' su, Djuro...Šta?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
...Osnovne jedinice diverzantskih grupa!
Rusko krilo
Poslednja ispravka: VLADAN P (4.2.2014. u 9:47)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ali kad sam video ovu "BABUŠKU" mal nisam umro od smeha,gde se toga seti,čoveče? Svaka čast !
Kao što smo već konstatovali ova metalna narukvica jes' malo...čudna
Međutim...
Ako se ista okrene naopačke...dobijamo ,meni, vrlo prihvatljiv izgled uz zadrževanje Seiko-kvaliteta.
Još je u fazi ispitivanja te se izvinjavam što narukvica nije najčistija.
Ni end-linkove još nisam podesio.
Nakon celodnevnog nošenja mogu zaključiti da će ovo biti trajno rešenje.
Poslednja ispravka: VLADAN P (19.2.2014. u 20:21)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi