Čuo sam da se u Kući terora ima šta videti (poznat mi je sadržaj) i da je vredi posetiti ali ja to ipak nisam učinio iz razloga prirode boravka u tom gradu.
Naime ,u pitanju je bio odmor i zabava a u takvim slučajevima izbegavam i televiziju i društvene mreže a kamoli ''kuće terora''
Dukin kažePa to ide pod ''zabava''Lijepo, lijepo Vladane... A jel bilo ovoga
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ako je onda odmor bio nadam se da si posetio Secenji banju. Odlicno mesto za opustenje, topla voda u preko 20-ak bazena, olimpijski bazen sa hladnom vodom, parna kupatila, sauna... to mi je bilo bas idealno mesto za odmor.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
U Sečenji banji bili par sati tek da vidimo kako je.E,pa lepo je
Pri povratku iz Budimpešte zadržali se u Mako banji dva dana.
Takođe ima sve navedeno ali je ulaz duplo jeftiniji (što je i logično s obzirom na lokaciju)
Izuzetno lep enterijer.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Danas u 9 časova i 32 minuta prestalo je da kuca hrabro srce moga G-Shock-a AW-590.
U pitanju je baterija.
Nije se dugo mučio.
Prestao je da kuca tiho i u (mom) snu.
Sat je 15.8 2009. kupio naš član Cor.
Posle dve godine ja sam ga otkupio od njega i od tada je jedan od dva-tri sata koja najčešće nosim.
Zanimljivost-
Ovaj sat nikada nije otvaran tako da je u njemu sve vreme originalna baterija.
U trenutku prestanka rada baterije sat je imao (najmanje) 7 godina i dva meseca!
Proizvođač kaže da je očekivano vreme trajanja baterije između 2,5 i 3 godine!
Dakle ova baterija je trajala ,bezmalo, tri puta duže!
U današnje vreme kada znamo kako se razni proizvođači ophode prema svojim proizvodima i svojim mušterijama ovaj primer zaslužuje divljenje.
Ovakav je bio nekada-
A ovakvog sam ga zatekao jutros-
Srećom današnja časovničarska medicina je toliko napredovala da je transplatacija srca (baterije) postala rutinska stvar te će reanimacija AW-590 izvesno biti uspešna.
Dok bude na klinici postaraću se da mu zamene i sve dihtunge pa da počnemo da brojimo novih 8 godina
Poslednja ispravka: VLADAN P (4.10.2016. u 17:30)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Držim palčeve da nova toliko izdrži ali još nisam sreo bateriju koja je izdržala barem kao pola one iz tvorničke ugradnje.
croacher
tiha
Svestan sam ja i jedne i druge činjenice ali mi je bilo zanimljivije izostaviti ih u tekstu
Svejedno, zanimljiv je podadak koliko baterija zaista može trajati.
Sledeći test mi je sa AW-80 na čijem ciferu su našli za shodno (istina-diskretno) da ispišu 10 year battery!
E ,pa tih 10 year ističu za par meseci. Ako i ovde baterija bude trajala tri puta duže ne znam hoću li to dočekati
Poslednja ispravka: VLADAN P (4.10.2016. u 18:33)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Od pre tri meseca deo kolekcije se baškari u ...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Lepa kutija. Utisci? Lepo je uklopljena sa delovima nameštaja.
Ako nije tajna, koliko košta ...kutija, ne nameštaj?
Inače, Citizen je fantazija.
Bookmarks sajtovi