moze li slika da vidimo kako ti stoji na ruci
moze li slika da vidimo kako ti stoji na ruci
Ma kakvoj ruci.
Slikaću ga na drvetu!
Da vidiš šta je mimikrija.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Odicni komadi! Reci mi jel si na kraju saznao koji je mehanizam u Del Maru?
Nemam ja hrabrosti za to
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hahaha!
Znas da mi je to odavno bila zelja, da saznam sta je u Del Maru!
Brate mili, kakav je osećaj, pojaviti se kao novajlija u svetu satova i pročitati ovu kompletnu temu. Joj...
Sada znam šta ću raditi kada sam kući i loše volje. Posetiću ovu temu, opustiti se, i zajsta uživati koliko u kolekciji, toliko i u samim opisima istih i komentarima drugih članova. Zajsta mi je teško opisati rečima moje uživanje dok gledam slike satova, a da se to protumači normalnim.
Vlado, svaki od modela koje si pretstavio je pravo "malo" bogatstvo ! Nekako mi nije bitna sama vrednost sata, već osećaj života u pogledu na sat ! Tvoja kolekcija je upravo iz moje mašte, neki više, neki manje, ali u globalu ,to je to...
Ako već ne mogu sebi trenutno da priuštim takve lepotane, mogu da uživam u tvojoj temi. Ali pazi, potrudiću se da napravim i ja svoju kolekciju, e tada ću imati gušt, da uživam u dve teme !!!
Bilo kako bilo, svaka ti čast na testovima i zlata vrednoj kolekciji !!!
Druže...plašiš me.Svašta čoveku padne na pamet... Možda je bolje da i ne opisuješ
Backarelli kaže još-''potrudiću se da napravim i ja svoju kolekciju, e tada ću imati gušt, da uživam u dve teme ''
Jedva čekam.Sve tvoje lepe reči o mojoj temi govore u prilog tome da si čovek rafiniranog ukusa tako da ne sumnjam da će tvoja kolekcija biti predmet uživanja mnogih.
Bez zezanja...Hvala na lepim rečima.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladane, kolekcija ti je zaista prelepa, sve lepotan do lepotana! Nemam reči kojima bih iskazao oduševljenje. Sve češće hvatam sebe da, kad sednem za računar, otvaram ovaj sajt. I mene, kako neko gore reče, jako opušta gledanje i čitanje mnogobrojnih tema ovde, među kojima je i ova tvoja. Iz često nervozne svakodnevnice, to me prenese u neki poseban svet, u kojem kao da čujem šapat zaljubljenika i tihe otkucaje finih mehanizama. (Definitivno moram što pre doći do automatika). Sat je uistinu jedan od najvećih, najlepših i najsuptilnijih ljudskih izuma.
Kažu da je G. J. Cezar nakon jedne bitke rekao: veni, vidi, vici...on je došao, video i pobedio, a ja ovde dođoh, videh i ostadoh.
Poslednja ispravka: umbra (5.12.2011. u 13:26)
Genuialno.
A mogla je i bela šnala, pa da se ne slaže sa koronom. Isto bi bilo lepo.
Bookmarks sajtovi