Cela kolekcija je super, ali najviše mi se dopadaju, po izgledu, Casio Edifice i Ruhla.
Cela kolekcija je super, ali najviše mi se dopadaju, po izgledu, Casio Edifice i Ruhla.
Doletela Raketa!
Sat je kupljen od našeg novog člana LEMI-ja kome se zahvaljujem na iskrenosti u opisu sata.
U pitanju je model sa mehanizmom SU 2614.H sa opcijom brze promene datuma preko krunice.Sat je stigao sa promenjenim staklom i (kako je rečeno) servisiranim mehanizmom.
Kućište je dvobojno-''prsten'' i krunica su zlatni a kućište je crno.Markeri i kazaljke su zlatni osim kazaljke sekundare koja je crna kao i podeoci za minute.Unutrašnji krug na brojčaniku reljefno izrađen.
Sve ukupno daje jednu dosta zanimljivu i ,rekao bih,elegantnu kombinaciju.
Prečnik ovog sata(koji je proizveden u SSSR-u) je 35mm bez krunice.
Sat je kupljen kao poklon za moju bivšu devojku
Poslednja ispravka: VLADAN P (7.7.2016. u 1:45)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
lepa je raketica
vrlo lepa i neobicna raketica! ne sumnjam da se svideti tvjoj bivsoj devojci! - i moja bivsa voli da povremeno proseta onu raketu sa okruglim kazaljkama (lunar, g-13, ili kako je vec sve zovu). ove raketice su manjeg precnika, elegantne i neobicnog dizajna, tako da lepo stoje na damskoj ruci.
jole777 kaže:
čestitam i ja na satu.....i da joj lepo stoji....
-sa pažljivo odabranim kaišem ima da bude bombona... lemi je odistinski ljubitelj satova, što se vidi i na ovoj Ракети...
Како би био комплетан поклон, да се дотури још једна лепа руска шубарица... ...ali kraj zime već.
Veoma lepa Raketa, čestitke. Klasičan primer dizajna koji je rukovođen krilaticom, "lepota je u jednostavnosti". To što sat još ima i rusku dušu je dodatni plus.
Čestitam Vladane, lepa Raketica! Kako sam shvatio to je tajno rusko oružje za slamanje ženskih srca, makar i bivših.
Hvala svima.
Evo,posle deset dana mogu konstatovati da je ''najbolja žena na svetu'' sasvim zaboravila na sve predhodne satove koje sam joj kupio.Raketu ne skida sa ruke.Iskreno je oduševljena.A ima i sa čime.
Moram priznati da mi je drago.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
...ihhhh... "hvala ćvima" /podrugljivim tonom/
Daj , bre , slike da vidimo sa kaišem !!!
Bookmarks sajtovi