Cestitam Vlajo,odlicna prinova
Cestitam Vlajo,odlicna prinova
Zeno-piano
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Uhvatilo ga sunce, malo danas....ova je sa mobilnog.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Još malo slika Zena, sat je kupljen polovan, ima tragova starosti ali generalno nije strašno....
Prelep je sat vlajo...cestitam ti i uzivaj u satu druze
next year at this time I'll be a millionaire
U dosta dobrom stanju je Zeno, nista strasno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sat je povelik ali brzo sam se navikao, nije naporan za nošenje, povremeno se malo oseća rotor ali ništa strašno. Možda bi valjalo da je staklo safirno ali dobro....
Sat je urađen u vojnom stilu, pregledan, lak za korišćenje štoperice (merio sam koliko se ćerka vozi na autićima ), kožna narukvica se potpuno uklapa, kad propadne zvaćemo Puga. Mislim da se metalna ne bi baš uklopila, reč je o satu koji je skroz u vintaž fazonu (cifer, kazaljke, brojevi, bez ukrašavanja....) po ugledu na vojne pilotske, da ponovim 48mm izgleda ogromno ali kad je pilot u pitanju nekako im leži. Luminacija solidna, valjalo bi možda malo srediti kazaljke (govorim o ovom primerku), deluje mi malo osetljiv na vlagu, tu ga neću testirati
Sve u svemu dobar sat, vidljiv ali nenametljiv, jenostavno izgleda vanvremenski.
O proizvođaču većina vas ovde zna osnovno Zeno watch Basel solidno, mala, nezavisna manufaktura, uglavnom Eta ili Selita od mehanike, kvalitet sasvim zadovoljavajući, mislim nešto iznad Roamer i Tissot satova , imali su svoje svetle trenutke, sada im je budućnost poprilično neizvesna. Zanimljivo je da su poprilično žilavi i da ih ima i pored toga da su patuljak u igri ozbiljnih igrača.
Poslednja ispravka: vlajo (6.10.2013. u 19:51)
To za velicinu se slazem i moj Hamilton je 46mm ali uopste ne izgleda preveliko na mom zglobu koji je 18.5-19cm. Valjda pilotskim satovima leze ti veci precnici
Odličan satić koji ti lepo stoji. Uživaj u njemu, zaista odlično izgleda
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi