Vlajo, lepa kolekcija...! Ubaci jos koju sliku...
Vlajo, lepa kolekcija...! Ubaci jos koju sliku...
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Lepa kolekcija, a Zenith je dragulj. U kakvom je stanju mehanizam?
Pozdrav!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Imamo i mi Lonžina (od ženinog dede), blam me je da ga slikam, nisam ja kriv za njegovo loše stanje....jednostavno je ispala cigareta na njega(naravno ne moja) Inače sat je ispravan, ali progorelo staklo i cifer pocrneo na tom mestu.
Poslednja ispravka: vlajo (19.10.2011. u 21:23)
Evo još fotki....ovaj sat ponajviše nosim, uglavnom na posao, što je u skladu sa umerenim formalizmom moje profesije. Ja ga obožavam, a staklo od pleksiglasa se malo izgrebalo, voleo bih kad bih mogao da montiram nekakav safir pa da budem miran. Ne znam da li je to moguće, ako neko zna neka javi. Inače ovaj sat je mnogo lepši uživo, nekako je otmen i vanvremenski.
Šteta za Lonžina! Ali je omega zato extra! A što se tiče safira čini mi se da bi to moglo da se reši, ali već će ti neko stručniji sa foruma objasniti.
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Recimo da uživo izgleda još lepše, kao i većina jednostavnih satova, inače meni odgovara veličina tog sata kao i cifer....a kako služi, pa imam ga od skora pa ću videti.
Evo monstruma u zimskoj varijanti....
Bookmarks sajtovi