Kakva trojka...
A trojke su ,Đuro,...šta ?
Kakva trojka...
A trojke su ,Đuro,...šta ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Orca je poprilično ispunila očekivanja, sat je polovan, ima oštećenje na minutari što će pažljivo oko lako primetiti, mehanizam je OK, fizičko stanje stakla i kućišta sasvim solidno, skoro bez tragova nošenja. Nemam originalnu narukvicu, ali gumena odlično paše, sat je neverovatan u vodenom okruženju, jednostavno privlači pažnju i poglede....zadovoljan sam, dobijen je u nekakvoj zameni pa nisam terao mak na konac
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Evo jednog debeljka zbog koga sam ispratio deo kolekcije, ali čini mi se da vredi....
malo mi je bilo frka zbog veličine, ali nisam se pokajao, čitavih 48/17, Zeno Basel 8557, džepni za ruku, pored njega Tag sa 39,5 izgleda kao mladunac.
Drugi je terenac G shock, koji će da menja ispraćene dajvere dok se ne kupe novi , Pozdrav za RUS-a, dečko je prva liga. Biće još slika, trenutno sam u haosu, došla beba, pa natenane da ih prestavim.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Cestitam na prinovi!
Lepo izgleda, postavi kad budes imao vremena jos neku sliku. Obavezno i neku od pozadi.
Poslednja ispravka: RUS (14.9.2013. u 15:27)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E pa vlajo, najpre cestitke na bebcu! To je najpozitivniji moguci razlog za haos .
A naravno, cestitke i na odlicnim satovima .
No time to lose
Cestitke i od mene
Hvala , reč je o satu klasičnog dizajna, Zeno de luxe (Zeno basel) je serija koja je poprilično retka, dosta cenjena od ljubitelja pilotskih satova, nema ih mnogo, pravljen je i u bicompax varijanti, nema potpis na rotoru i krunici (interesanto je da je cela ta serija tako rađena) i ima mineralno staklo. Sva dvoumljenja vezana za ovaj sat padaju u vodu kad se pogleda cifer i kad se sat stavi na ruku.....prosto neprocenjivo Naravno mehanizam Valjoux 7750, day/date, po navodima prodavca odstupanja su mala 4-5 sek., videćemo. Cifer je neodoljiv, kazaljke u najboljem tradicionalnom maniru premazane Superluminova premazom, hronografi su tamniji od mat crnog cifera.....
Uh, bio sam malo odsutan sa foruma i tek sada sam video ovog lepotana.
Vlajo, neka te dugo i u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
I ja ,Vlajo,na brzinu lajkovah (reko kasnije ću čestitati) pa nekako zaboravih.
Dakle-Čestitam!
Lep i dobar
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi