Evo jedne grupne fotografije.....tu su momci različitog uzrasta, fali još jedan džepni ali on nije za nošenje Inače
Omega Geneve Cal.601 1970. mw. (originalna čelična narukvica je davno upokojena) 36mm, svojevremeno šmekerski sat.
Omega Automatic 1480 DATE GOLD 17 JEWELS (originalna narukvica je kožna, lakirana braon"snake skin" neverovatno je dugo trajala) 36mm. Sat koji i danas posmatrače ne ostavlja ravnodušnim, nimalo zastareo, na ruci izgleda veće od tih 36mm, verovatno zbog cifera.
Aristo 5H68Ti Eta 2824-2 sd, 40mm. Avijatičar, za mene prelep...
Seiko Orange Monster- sve je već rečeno...da ne pišem opet, obožavam ovaj sat, letos sam ga kupao u Egeju i Jadranu, trenutno mu tražim kožnu narukvicu .
Casio Edifice EF 505- moj terenac, kupljen 2005., malo previše nežnog stakla za tu svrhu, pa je malo izgreban, inače nosio sam ga u kombinaciji sa Swatch satom i jednim Timberlandom koji nisu na slici, Timberlend je prodat, a Swatch sam dao ženi .
Ako bude trebalo fotografisaću svaki sat pojedinačno, ali već sam ih fotografisao u temi "koji sat danas nosim".....Pozzz
Bookmarks sajtovi