Hteli neki da priznaju ili ne Tito je bio Kralj Kraljeva, Car Careva mislim da je bio najvoljeniji Lider svih vremena to je covek koji je vise hodao po cvecu nego po asfaltu !
Respekt !!!
Josip Broz Tito u Severnoj Koreji 1977.god. - YouTube
Hteli neki da priznaju ili ne Tito je bio Kralj Kraljeva, Car Careva mislim da je bio najvoljeniji Lider svih vremena to je covek koji je vise hodao po cvecu nego po asfaltu !
Respekt !!!
Josip Broz Tito u Severnoj Koreji 1977.god. - YouTube
Ok idemo dalje evo jedna vintage "Stowa" automatic masina sa 25 rubina mislim da datira negde sa osamdesetih godina moja procena po dizajnu kucista na masini pise samo 25 rubina nema potpis Stowe e sad neznam dali je ovo stovina in haus masina ili je neka Eta to stvarno neznam mozda Dalibor ili neko drugi zna, ako zna neka slobodno napise. Mlecno beli cifer niklovni indeksi crne skazaljke celicno kuciste. Ovo je po meni malo robusnija klasika nista preterano u dizajnu, mislim da i Stowa u principu i na novijim modelima drzi do toga da satovi ne izgledaju pre nakindjureno sto na neki nacin i postujem !
ovo je masina
ovo je kombinacija sa crnim koznim kaisem sa belim stepom
kombinacija mesch narukvica
Opaaa sledeci bice 300 Like !!!
Eto ga
Aj' kume,pa da častiš...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
To ti je Waltere u Stowi PUW 1564, radila se od 1971. do 1977. Evo sa Ranfft Watches:
automatic
sweep second
date: quickset by repeated pushing the crown
12.75''', Dm= 25.6mm, Do= 28.8mm
H= 5.7mm
17/21/25 jewels
f = 21600 A/h
power reserve 40h
Prava Švapska mašina.
Vukas hvala na odgovoru znaci ipak se radi o nemackoj masini a ne o Eta masini e sad nije mi jasno dali je Stowa izradila tu masinu ili je neka druga fabrika pa mozda i drugi nemacki proizvodjaci koriste istu ?
To PUW je skraćenica od "Pforzheimer watch Rohwerke GmbH", ili Pforzheimer Uhrenrohwerke, nezavisna firma, proizvođač mehanizama koje su mnogi brendovi ugrađivali u satove, ne samo Nemački. Pukli kad je počelo sa invazijom quartz-a, utopili se u ETA grupu, danas proizvode alate za časovničarsku industriju i slično.
Poslednja ispravka: Vukas (16.11.2011. u 20:45)
Stowa mislim da nije nikada ni izrađivala mehanizme, ugrađivali su Durowe, PUW i ETA mehanizme. Ili grešim?