Ajde postavi sliku kako sat sada izgleda.
Takođe,bilo bi lepo,da ceo proces restauracije propratiš slikama.
Ajde postavi sliku kako sat sada izgleda.
Takođe,bilo bi lepo,da ceo proces restauracije propratiš slikama.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Japanac "Orient" cekao je skoro dve godine da bude ociscen i sklopljen takave su bile okolnosti. Rekao bih da je negde proizvedjen krajem sedamdesetih ili pocetkom osamdesetih. Kvalitetna izrada celicno kuciste automatic masina sa 21 rubinom cifer zelenkasti sa zlatnim nijansama stime sto je sredina cifera cisto zlatna skazaljke zlatni indeksi na 6, 9 i 12 su zlatni , ostali indeksi combinacija bele boje, mnogo mi se dopada logo Orienta, dva lava stit sa krunom u sredini je slovo O ispod toga stoji natpis Orient, logo je metalno zlatno i izuzetno precizno napravljeno i daje satu eskluzivnost. Interesantno je to da sat ima samo engleska slova na datumu kod dana i to kad se promeni primer TUE onda sledci dan ja 2 TUE znaci ima broj ispred dana videcete to na jednoj slici, Broevi kalendara se menjaju na kruni a dani na dugme na koje je negde na polozaju 2 . Na poklopcu u centralnom delu je logo Orienta sa strane su seriski brojevi i natpisi Water Resistant i All stainless i steel . Interesantan sat japanske proizvodnje koi odlicno precizno radi i odoleva vremenu i ovo je jos jedan primer o kvalitetu japanskih satova !
Pre nekih 3 Nedalja iz Australije dosao u Skoplje , Seiko SKZ 211 j Odnosno kako ga jos nazivaju Seiko "Atlas" "Jungle Master" "Landshark" 200 metara vodotporan. Odavno mi se dopada ovaj sat pa kao poklon dobio sam ga za rodjendan od sina i supruge. Sta reci odlican sat odlicna zavrsna obrada , sat je masivan tezak ali deluje mocno onako ima onaj natur avanturisticki stil . Orginalna narukvica je metalna ali sam je zasad zameniu za koznu a narucio sam jos dve nato narukvice, Za sad radi izuzetno tacno ali dosta price evo nekih fotki kojih sam napravio ovih dana.
Odličan sat za razumne pare.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Super je sat, a i fora sa fotografisanjem na fotografiji . Ti si klinja sa loknicama ? Baš si bio sladak, pravi švrća .
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Bio sam sladak, to je moja fotografija iz 75 god a 2009 godine prodali su me kao opasnog, tacnije fotografija sa mojim likom je na korici romana americkог pisca Laure lee za poljsko izdanje Gdyby nie pogoda... Jak pogoda zmieniała historię. Książka. Demart. Mapy i Atlasy
To je kniga u kojoj je napravljena jedna paralela o tome kako je vreme odnosno vremenske prilike uticale na neka istoriska desavanja u svetu.
Poslednja ispravka: Walter (17.12.2011. u 5:14)
Cestitam Waltere na Seiku, odlican sat!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi