Zaista prelijep i rijedak sat i ja se pridružujem čestitkama i željama da još mnogo ovakvih satova dobijete ( ali i svi mi) u vašoj kolekciji.
Zaista prelijep i rijedak sat i ja se pridružujem čestitkama i željama da još mnogo ovakvih satova dobijete ( ali i svi mi) u vašoj kolekciji.
Evo jos koja fotka
Evo jedna "Aretta" skromna ali elegantna, Spasena da ne bude pretopljena,jer kod skopskih satcija prolaze tipovi koji otkupljuju pozlacena kucista ruskih i drugih satova , pa ih onda salju na pretopljavanj. Ova "Aretta" je imala srece pronasao sam je u jednu radnju u staroj turskoj carsiji, a onda je mestro Kire ucinio svoje i vratio je u zivot, slike nisu nesto ali otprilike to je to !
Lep satić, bilo bi šteta da je uništena. Čestitam!
Super je satić i apsolutno se slažem sa bajkerom, stvarno bi bilo šteta. Kakvi su to ljudi koji pretapaju kućišta satova, bezdušnici...
Što se tiče Keleka, on je PRELEP
Otkupljuju ruska pozlacena kucista i ostala pozlacena kucista 3 evra po komadu !
Onda ih nose za Bugarsku tamo ima najverovatnije neki nacin gde se zlato izdvaja iz one druge legure, u tome je biznis, sa druge strane malo je kolekcionera kojih interesuju ruski satovi jer nisu na ceni a njihova je opravka skupa pa tako da su neisplatljivi za biznis.
Svarno steta, i ja sam otkupio nekoliko da bi ih sacuvao od pretapanja. Na zalost za dve stare Eterne i jednu Omegu nisam stigao na vreme. U svakom slucaju Walter ova Aretta je imala srece da dodje u prave ruke!
Sneg Noc Hladno dosadno pa neka fotka po snegu nije na odmet
Gospodine, da vam pohvalim kolekciju satova koja je zaista izvanredna! Pogotovu cijenim vasu paznju prema satovima. Ja takodje imam kolekciju satova, posebno seiko volim.. Mene interesuje gdje nabavljate ove pletene narukvnice za sat, ekstra su vam!
pozdrav
Bookmarks sajtovi