Sat je fantastičan,čestitam!
Sat je fantastičan,čestitam!
Eto,šta donese jedna obična šetnja po čaršiji.
Jako lepo,Walter.Svaka čast.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Prelep sat. Pravi predtavnik '70-ih godina u dizajnu satova.
Nego... Kad god naidjem na post tipa "setam ja tako i nabasam na ovaj sat" ja se setim ovoga (2:40):
Walter, sat je odlican i svaka cast na kupovini. Nadam se da si ispoštovao penzionere za cenu, ipak nije lako danas biti penzioner
U svakom slučaju odličan ulov, i veruj mi da gledajući satove koje ulovite ti i Sima hrabri počinjem da se nosim mišlju da krenem da se bavim tim "sportom"
Čestitam Valter sat je perfektan!
Jeste sat je jednostavan a lep sto ga vise gledam vise mi se dopada !
Crna Gora 29. 4 2012 Prelepa kinoloska izlozba "Adriatic Cup 2012" u Canju na Jadranskom Moru. Prelepo vreme. "Somersby" lako vino sa ukusom jabuke ko voli osvezavajuce blagunjave ukuse moja preporuka da proba, e sad Longines je bio na ruci, skinuo sam ga da "odmori" u drustvu Somersbyja
Sta reci ljubav na prvi pogled izdrzljivi Japanac, "Citizen Promaster" automatic diver 200m solidno sacuvan, izuzetno dobra fosforna iluminacija na markerima celicno kuciste masina automatik, ustrafujuca kruna sa leve strane, i sta jos napisati ipak je to Citizen, pouzdani "Japanac"
Odličan izbor Walter, sat je extra, jedino mi se čini da ima i boljih kaiševa za njega.
Bookmarks sajtovi