Ma da, Das ist Walter
Ma da, Das ist Walter
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
UUU, super cifer!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bice jos satova 3 su na popravci cekam da se maestro Kire malo oslobodi a i ja sam bio dosta zauzet neko vreme ali evo me opet !
Nisam neki pobornik Qurznih satova ali ovaj mi se dopao, i kupio sam ga iz prve, quratzni chronograph jako lepe izrade, sa interesantnim spoljasnim bazelom koji je kombinacija tebele i metala, neobican spoj na ciferu pise Martini sport line chronograph, nisam uspeo da ga nadjem na netu ali po mojoj pretpostavki mislim da se radi o Martini brendu koji proizvodi alkoholna pica pa je najverovatnije ovoj model napravljen za reprezentaciju doticnog brenda, kako i da je sat je odlican zavrsna obrada je vrhunska i nista ne zaostaje od jakih brendova.Interesantno je to da velika crvena skazaljka nije skazaljka za stopiranje vec sekundara a dole u malom registru je sekundara. Odneo sam ga na servis jer nisu radili puseri ali sad je to sve ocisceno podmazano i radi I maestro Kire kaze da je unutra ista masina kao u Fosilu, sto se tice ocuvanosti solidno je ocuvan ali trebace poliranje kucista i stakla kako bi izgledao jos bolje. Na poledjini je natpis Martini sport line chronograph i da je vodonepropustliv do 5 atm, sta jos reci ovo je markantan tezak ali ne pregrub sat, deluje snazno i pouzdano zato mi se i dopao, a sada slike !
Evo ga Junghans chronograph sa novim kaisem tamno plave boje sa belim stepom, danas je njegov dan evo i neke slicice !
jole777 kaže:
Simo samo za tebe, otvoricu sat i napraviti slike !
Auuu umalo da zaboravim da vam pretstavim ovaj sat kojeg sam dobio na poklon ali pre toga evo kratke storije. Idem ja na evropsko prvenstvo za pse u Rumaniji u Bukurestu
Bilo je lepih pasa !
Ali bogami bilo je i drugih lepih stvari !
A ovo je Ramona Badesku ! jedna od najvecih rumunskih zvezdi jako poznata i u Italiji, STO BI NEKI REKLI VRH VRHOVA !
RAMONA BADESCU IN PAPARAZZI - YouTube
Ramona Badescu - Te vreau pentru mine . Compozitor: Ovidiu Komornyik - YouTube
E........nadam se da ste malo uzivali ako ste pogledali klipove i na kraju da vam pretstavim i sat kojeg sam dobio na poklon radi se o dizajnerskom satu koji je dizajnirao Gai Mattiolo dizajner koji ima svoju liniju satova, ovaj sat je napravljen samo u stotinak komada specijalno za Euro dog show u Bukrestu 2012 sta drugo reci vrlo lepa opakovka celicni sat sa ciferom koji je sa logoom romanskog kinoloskog saveza jako lepo uradjeno unutra je beli cifer sa zlatnim vencem i slova asocijacije plava gumena narukvica sa tri gajke obojeni kao romanska zastava na poledjini sata stoje natpisi da je specijalno napravljen za ovaj show odnosno evropsko prvenstvo za pse 2012 u bukurestu, sat je quarcni i dobio sam ga na poklon od pretsednika romanskog kinoloskog saveza, sta reci vise ostace mi kao uspomena od jednog prelepog vikenda u Bukurestu
Poslednja ispravka: Walter (30.10.2012. u 0:52)
slatka mala ramona
Prelepo, prosto ne zna covek sta pre da gleda Cestitke na poklonu.
ps Ako budes mogao postavi fotografije Cortebert-a, posle sredjivanja, i obavezno uslikaj mehanizam. Prelep primerak!
Bookmarks sajtovi