Hvala tolarbo, a evo obecavam jer sam obecao i Simi ovih dana kad odem kod Kireta on ce otvoriti sat a ja cu ga uslikati !
Hvala tolarbo, a evo obecavam jer sam obecao i Simi ovih dana kad odem kod Kireta on ce otvoriti sat a ja cu ga uslikati !
Vesti iz Skoplja - imao sam srece, danas i ulovio jos jedan "Heuer Bundeswehr 1550 sg" sasvim slucajno na pijaci ponudi mi covek ovog lepotana sa leve strane i ja bez razmisljanja kupim odmah, sto se tice funkcionalnosti sat radi stoper radi ali potreban je servis mislim da su svi delovi tu a ovaj sa desne strane njega sam kupio pre neko vreme ali jos nisam nabavio onaj jedan puser i krunicu ali bice i toga nadam se da cu za nekoliko dana popraviti ovaj novi i da ce eskadrila polako polako doci u pripravno stanje !
Bravo
Odlican ulov
Svaka cast
Auu, ovakvi ulovi na tržištu polovnih satova danas su uporedivi sa ovakvim alaskim ulovima!!!
Čestitam!
Ajoooj, pa sad sam krenuo da gledam ovu temu od prve strane......
Šta reći...
Bravo za kolekciju, Seici su prelepi, a i sve ostalo... svaka čast i za fotografiju, uvek lepo aranžiraš scenu!!!
Jedna od najlepših kolekcija na forumu, sigurno!!!
... majku mu... stigao sam do 14te strane, nemam više vremena sad... nastaviću kasnije
Poslednja ispravka: nwolfe (2.11.2012. u 14:09)
Kao sto sam i obecao evo slike Corteberta, Kire je otvorio poklopac, sat nije kozmeticki sredjivan treba poliranja i te stvari bice i toga za sada evo fotki
Walter druze sve lepse od lepseg
Danas 13 Novebar ujutru oko 6 i 40 na buvljaku u Skoplju, hladno sto je normalno za ovo doba godine, cigo postvlja cergu gde istura iz kartonske kutije sve i svasta jedan tip sagne se i uzme ovaj sat, a onda ga opet spusti, a onda se ja obratim cigi daj da vidim taj sat ciga mi doda sat,nemogu da vidim o kakvom se satu radi jer je ceo bio u blatu pocepana metalna narukvica staklo celo izgrebano i kaljavo,obrisem staklo i vidim koji je brend probam da izvucem krunu, kruna mi ostane u ruku, pitam cigu koliko a ciga kaze 100 denara sto je otprilike ravno na 1 euro i 60 centi izvadim iz djepa 100 denara i platim. Posle buvljaka krenem kod maestro Kire, i otpocnemo sa popravkama izvadio je Kire mehanizam a ja sam pokisnuo kuciste sata i cetkicom isperem svo blato, onda promenimo kljuc jer je bio slomljen onda stavimo novo staklo, malo glancanja i evoga u moju kolekciju e sad namerno sam ga ovako slikao da se nevidi brend nadam se da cete pogoditi, brend nije nesto ekstra glamurozno ali je dosta popularno ???
Bookmarks sajtovi