Amfibija je bolja od tog folexa, bar 100x.
Amfibija je bolja od tog folexa, bar 100x.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sto si nosio falc rolex na servis
Stojane,nije Walter nosio to sr**e na servis nego se taj ''sat'' zatekao u servisu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Lepe Amfibije .
Pitaj doktor Igija, on ga postavio gore sa ostalim mehadigi satovima...
Amfi je sjajan, Waltere...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma Falc Rolex nije moj vec ga je neki musterija ostavio kod mestro Kire u ducanu na servis, onda je Kire otisao da obavi neki posao a ja i Munja ostali u radnju i onda smo se malo zezali i fotkali znate ono kako kazu kad macora nema misevi vode kolo tako i ja i Munja, nego kad spominjem Munju ili kakao mu je pravi nik Molnja on je kolekcioner ruskih satova ima ih gomilu i to sve dobre modele sad je poceo da skuplja i svajcarce i japance ali nikako da ga nateram da ih slika, a kakvog je Roamera ulovio ovih dana super sat ali nece pa nece da ih slika, sta znam mozda ga i ubedim ovih dana !
Gledaj da ga ubedis.
Ima ovde mnogo ljubitelja satova, narocito Ruskih
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ha,ha,ha....More Waltere, eto mene uskoro u Skoplju. Vi tamo imate neki izvor, drvo, sta li, gde skupljate, berete sve te lepe satove....ti, bt321, eto sad i Munja (Molnija) samo izbacite po neki dragulj kad se vratite iz ''setnje''
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sluzio sam JNA u Skoplju i mogu reci da sam i tada voleo da setam po velikom buvljaku u SK...davno to bese 89/90...tada sam na toj pijaci kupio neki seiko quartz koji mi je sluzio u vojsci sve dok se pred skidanje nisam toliko napio da sam ga skroz izlomio
Siguram sam da i danas na toj pijaci ima svasta da se vidi .
Bookmarks sajtovi