Postovani prijatelji zelim vam sretan Bozic - HRISTOS SE RODI !!!
Postovani prijatelji zelim vam sretan Bozic - HRISTOS SE RODI !!!
Walter.ajde,bre,uslikaj one upaljače-benzince.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Darwil je kao bombonica,narukvica mu baš "leži" čestitam!
Jos jedan Darwil ali ovaj put quartz mislim da datira negde iz pocetka osamdesetih elegantni model celicna kutija mlecno bela ploca, ovo je jedan od redjih modela jer kao sto znamo vecina darvilia su navijaci ima i automatika ali po meni najredji su quarzovi evo i slike
Poslednja ispravka: Walter (13.1.2013. u 12:50)
Strasan je
Mislim da si u pravu, i meni se cini da su kvarcni najredji.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bas je lep Darwil.
A sad ce te da vidite sta sam ulovio sad u Sredu, bio sam u Beogradu onako u prolazu i ulov i to mislim da je doooobar !!!
Ajde vise postavljaj. Darwil kvarc jeste rijedak!
Nasao sam ga u Beogradu, jedan od najtrazenijih Seiko satova i jedan od najtrazenijih kolekcionarskih satova uopste ! Seiko 6105 - 8110 "Apocalypse now" sat nije u najboljem stanju ali nisam smeo da ga propustim a posebno po ceni po kojoj je ponudjen masina mu radi odlicno kutija je solidna ali je cifer najproblematicniji jer su na neka mesta izbrisane su minute, medjutim na satu je sve orginalno ovih dana pocinje negova restavracija bio sam u nedoumici oko restavracije jer mozda nerestavriran vredi i vise ali meni se svidja ja cu da ga nosim pa tako mislim da je bolje da se ispolira kuciste staklo cu mozda polirati mozda cu uzeti novo skazaljke cu osveziti i ostace kao problem cifer, orginalni u super stanju je skoro nemoguce naci pa tako mozda cu nabaviti after market cifer videcemo kako cemo a sad jedna fotka !
Poslednja ispravka: Walter (13.1.2013. u 13:37)
Nevjerovatno kako uvijek ti naletis na ovako nesto. Ma nema veze i da se se cifer ne dira super je. Svaka cast
Bookmarks sajtovi