Dobar sat i dobra restauracija
Dobar sat i dobra restauracija
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Odlican sat i lep opis modela.
Naravno i sredjivanje je odlicno obavljeno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jos jednom zahvaljujem drugu Baronu koji se stvarno potrudio oko sredjivanja kucista i stakla stvarno su bili haos.
Bravo! Odlican sat!!! Prava ikona!
Bravo Walter
Hvala Drugovi na dobrim kritikama.
Pre neki dan dobio sam ovaj sat na poklon od jednog starog satcije u Skoplju, satcija Zoki mi je poklonio ovaj sat koji je godinama bio u nekoj kutiji gde su bili stari pokvareni satovi za delove dopao mi se i etoga u moju kolekciju, mislim da je sat iz sedamdesetih godina za mene nepoznati brend na satu pise "Tevomatic" 25 Jewels unutra je lepa masina automatic a na poklopcu sata pise da je testiran na 20 atmosvera sto je ravno na 200 metara vodonepropustlivosti ima veliku ustrafujucu krunu sto je jos jedan znak da je ovo neki stari diver, kuciste je celicno spoljasni bazel je mozda bio u nekom koloru medjutim sad je boja aluminijuma a mozda je i takav i bio, cifer je interesantne nesvakidasne braon boje vremenom je malo patinirao ali dobro mu stoji. Evo i neke fotke ovog starog zaboravljenog sata
Poslednja ispravka: Walter (5.3.2013. u 19:49)
Obožavam stare satove,svaka čast na prinovi!
Lepo Walter,lepo
Lepo izgleda
Iskreno i meni proizvodjac nije poznat. Po obliku bezela, rekao bih da je tu bio neki ronilacki umetak, ali i ovako izgleda dobro.
Zanimljiv oblik kucista.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi