Svaka čast Walter, odličan i vrlo lepo sređen sat !
Svaka čast Walter, odličan i vrlo lepo sređen sat !
Kad se nesto radi sa ljubavlju nije tesko, mada aparat za slikanje mi nije kvalitetan ove slike radim uz mnogo pokusaja, I ulazem mnogo napora da fotka izadje dobra ali to je to pare ulazem u satove pa tako zasad nisam kupio kvalitetan aparat ali bice I toga !
Evo jedan satic koji sam platio prakticno badava odnosno 30 denara ili pola euro izvukao sam ga iz blata na skopskom buvljaku onda sam ga potopio u vodu stajao je tri dana kako bi prljavstina ispala ali dobro je sto voda nije usla, onda stavio je maestro kire bateriju, kais sam iskopao iz kutiju gde cuvam delove i to je to. Inace ovo je M-Watch potice iz svajcarske korporacije ''Mondaine'' ovi satovi su se prodavali u Makedoniju ranih devedesetih u ono vreme postojala je i TV reklama tako da su bili popularni .Kuciste sata je od neke jake plasticne legure dok je poklopac sata celican na strafenje, sat pokrece quartzna Ronda, spoljasni bazel je pokretan kruna od celika a cifer je sa fosfornim markerima inace deklariran je na 200 metara water resist. Sve u svemu simpatican satic.
Simpa sat, svaka čast na pronalasku!
Walter evo gledam ovu tvoju kolekciju po ko zna koji put! Svaki put u sebi (a evo sad i da napišem), ponovim da si pravi ljubitelj satova! Kod tebe nema opredjeljenja kvarcni ili mehanički, samo da je sat kvalitetan! Svaka čast!
Ova nedelja sto prolazi bila je bogata bilo je nekoliko ulova ukupno 5 komada od cega 4 Seika I jedan "cudak" ali pocecu sa jednim elegantnim Seikom 7005 - 7110 iz 1972 godine kao sto sam vec napisao elegantan sat sa celicnom kutijom auatomatik 17 rubinska masina cifer srebrenkast sa sivo zelenkatim delovima. Poseban ukras je njegova originalna narukvica koja je jos poznata po nazivu "Zrna Pirinaca" odlicno ocuvan sat za svoje godine, cena je bila povoljna I etoga u moju kolekciju evo I fotki
Poslednja ispravka: Walter (22.9.2013. u 11:52)
Ovo se ne nalazi svaki dan.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Baš lep Seiko.
Bookmarks sajtovi