Cestitam Walter,super je.Na mojoj listi za kupovinu ili listi zelja, poodavno se nalazi 7005 i mislim da sam na tragu jednoga.......
Cestitam Walter,super je.Na mojoj listi za kupovinu ili listi zelja, poodavno se nalazi 7005 i mislim da sam na tragu jednoga.......
Svideo mi se na prvi pogled, jednostavan, velik, izuzetno pregledan nekako cist ! Sta je sad ovde interesantno kutija je od celika izuzetno dobra zavrsna obrada, poklopac interesantan na strafenje u sredini je udubljenje gde je izgraviran brend "Moretime" sa drugim pratecim slovima I brojevima sve sam pretrazio na netu nema informacije o ovom brendu sat je sa quarcnim mehanizmom ali neznam koj mehanizam jer ga nisam otvorio a I cudno zvuci lepo uradjeni cifer koj nocu ima odlicnu iluminaciju sve na njemu sveti safirno staklo I kad se sve sabere ovo je jedan jako simpatican I izuzetno dobro uradjen sat sto se tice zavrsne obrade a mozda I nije bio jevtin kao nov jer ipak safirno staklo I odlicna izrada obicno I cena je veca a ja sam ga platio jako povoljno mislim da nisam pogresio ali sta je tu je evo fotki
Poslednja ispravka: Walter (25.9.2013. u 21:28)
Interesantan sat, Nato kaiš mu pristaje. Veoma liči na vojne satove.
Seiko 7005 je prva liga. Čestitke za oba sata !
Poslednja ispravka: Walter (13.10.2013. u 11:12)
Jos jedan Seiko iz familije quarznih satova iz revolucionerne serije 7A38 tacnije model 7190 iz 1985 godine. Ovaj sat sam kupio zahvaljuci nasem drugu bt321 bio sam u pregovorima da to bude sat za drugog coveka ali ovaj se je predomislio I etoga kod mene. Restavracija nije bila teska jer je sat bio u sasvim solidnom stanju malo poliranja malo podmazivanje Maestro Kire je uradio svoje ali da ne duzim evo fotki
Lep sat Waltere. Interesantni su mi ti stari kineski satovi. Nemam ni jedan u kolekciji ali deluju mi kvalitetno ( kvalitetnije nego neki današnji modeli ) . Kakve su mu radne karakteristike ( rezerva snage, odstupanja ... ) , kakvi su tvoji utisci ?
Skydrummer Seagull je kvalitetan sat celicno kuciste odlicna zavrsna obrada jako dobar mehanizam sve u svemu nista ne zaostaje od nekih svajcarskih brendova, evo pred neki dan isti takav seagull nabavio je i nas prijatelj Goce bas smo komentirali ovaj sat i dosli do zakljucka da je kvalitetan sat sa jako solidnim karakteristikama.
Klasika i Zver tako sam nazvao ova dva predmeta na slici dole, Darwil je klasika a autic Plymouth Barracuda - Zver . Oba sam pronasao u blatu Skopskog buvljaka i evo ih sad u moju kolekciju,u sredjivanju Darvila pomogao je nas novi clan Goce a autic sam sredio ja posle dobrog ciscenja i sitnih mehanickih popravki ubacene su nove baterije u daljinski i u automobilu sad juri kao zver, inace autic je iz poznate fabrike Maisto. Sto se tice Darwila on je iz serije Special flat lux, ljubitelji Darwila znaju vise o ovim modelima a za one neupucene mogu reci da je ovo stvarno Divna Klasika !!!
Poslednja ispravka: Walter (30.11.2013. u 9:48)
Bookmarks sajtovi