Ekstra Seiko
Ekstra Seiko
bravo ZEMO
Potrosih sat vremena mozda i vise pregledajuci od prve stranice.Nije mi zao i mogu reci sada da znam vise o satovima nego sat ranije..za kolekciju svaka cast uzivao sam pregledajuci sve i veoma je inspirativna,pogotovo za mene koji sam jos pocetnik.Hvala sto ste podijelili sa nama.Zelim Vam jos mnogo satova.
Što jes jes ... Svaka čast druže Walter!
Hvala momci na dobrim kritikama !!!
U nastavku evo dve Rakete jedna modifikovana to je bio prakticno neupotrebljiv sat neko bi to bacio ali veste ruke naseg druga Goce napravili su interesantan Mod Rakete cifer je Goceva izrada i njega sam dobio na poklon a ova druga Raketa isto je bila neupotrebljiva ali sada radi i za to su zasluzne vredne ruke naseg drugara, sta drugo reci Hvala Goce !!!
Poslednja ispravka: Walter (11.12.2013. u 22:22)
sekoja ces za saatite aj da se sobereme da sedneme negde
aj organiziraj,nato kaisot da bes crveno bel ke bese uste poubav
Stvarno izlegoa interesni a vaka so tvoite originalni sliki se uste poubavi. Sega da vi kazam sto mi se sluci pred nekoj den, ja nosam mojata mod Raketa pred nekoj den i mi vika eden drugar iijjj drugar kakov saat od kaj go kupi sto saat e a jas mu vikam police od ovie modernive i ne e skap 150 eura vika kazi kade idam da kupam a jas mu vikam kafe i imas vakov castum. Pozdrav na site
Bookmarks sajtovi