Dobar je ovaj Carbon-fiber cifer. Zanimljivo rešenje.
Dobar je ovaj Carbon-fiber cifer. Zanimljivo rešenje.
Walter je legenda.kakva kolekcija.jos nije pokazao sat a da mi nije zanimljiv i da mi se ne svidja.stvarno svaka čast vide se godine uložene u satove.
Evo,da i ja ,još jednom, odam priznanje Walteru i za kolekciju i za ljubav sa kojom tu kolekciju širi.
Jednostavno se vidi da njemu (a ni nama) nije bitna materijalna vrednost sata već isključivo osećaj koji proizvodi posedovanje nekog sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala drugovi na kritikama !!! Znaci jos smo kod rusa evo dva Kirovskie stari ruski brend za neke jako interesantan jer mnogi kolekcioneri skupljaju ove satove ja imam dva Ovaj prvi sa tamno roze bojom je interesantan po tome sto datira iz daleke 1955 godine zanimljivo je to sto je kod ovog sata rucno bojen- farban cifer znaci rucni rad a onda je nanesena stampa sa logoom onako je neobican malo sredjivanje poliranje drug Goce je pomogao sa svojim vestinama i to je to. Ovaj drugi je klasika sa ornamentima na ciferu oba imaju kucista koja su poznata kao zablji batak sutra produzavam sa rusima uslikacu jos nesto ali dosta price evo fotki !
Poslednja ispravka: Walter (13.12.2013. u 3:06)
Zanimljivi satovi, narocito taj crveni.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bravo Walter,odlicno kao i uvek.
Poslednja ispravka: Walter (13.12.2013. u 13:24)
hehehe imas sreka sto jas ne bev tamu pa da vidis sto e Bogomoljka
Fenomenalna kolekcija
Svaki post bolji od prethodnog
Produzavamo sa rusima, evo jedne ekstremno retke Rakete jako zanimljivog kockastog kucista sa okruglim staklom. Ovo je jedan interesantan sat po tome sto na njemu je sve nekako zaobljeno iako je on kockastog kucista staklo je ispupceno i uzivo deluje bombasticno nekako neobicno. Poznavaoci ruskih satova su bili u dilemi dali je ovo originalna Raketa ili je spoj nekoliko ruskih satova cudno je bilo to sto je ovo nesvojstveno kuciste za raketu odnosno nije u njihovom stilu, ja sam ga trazio po netu nisam ga nasao, na kraju se ispostavilo da je sat originalna raketa ! Meni se jako svideo bio je u vlasnistvu naseg druga Goce a on ga je poklonio meni i pojacao moju kolekciju i ja mu zahvaljujem !!!
Bookmarks sajtovi