Sekoja cest, odlicni fotografii.
Mozam da kazam slobodno deka ti si muzejot za casovnici vo Makedonija.
Respect!!!
Sekoja cest, odlicni fotografii.
Mozam da kazam slobodno deka ti si muzejot za casovnici vo Makedonija.
Respect!!!
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Blagodaram na pozitivnite kritiki bogojevski, pa poveli nekogas na druzba koga ke se sobereme so Molnja i Goce a ke dojde i btv321.
Znaci pocinjemo da popunjavamo jubilarnu 50 pedesetu stranicu Walter moji satovi sutra ako bude vremena uslikavamo jos nesto !!!
walter samo nastavi da popunjavas stranice uzivam da gledam tvoje satova.vama naravno zelim lepo druzenje.
Boze zdravlja, to je najvaznije kad bude vremena slikacemo satove.
Zelim Sretan Bozic svima onima sto ga ovih dana slave !!!
Ovaj čovjek me oduševljava. Kad gledam njegove satove i Svoč mi se sviđa. Pozdrav
Послато са GT-I9070 користећи Тапаток 2
Dragi Ljubitelji satova prvo da vam pozelim Srecnu Novu 2014 godinu neka vas prati zdravlje i sreca a druge stvari ce doci kad tad. Zavrsicu ovu godinu sa pretstavljanjem jos jednog Kineza a vec posle nove godine Boze zdravlja pretstavi cu vam satove koje sam ulovio ovih dana a masala bio je dobar ulov, ovih dana uslikacu klasike iz sezdesetih prekjuce ulovio sam jedan prelep Tissot onda danas uleteo Longines pa Gruen onda Orion, Citizen pa Vostok a cekam i jednu Certinu ali zdravlje Boze bice fotkanja posle nove godine. Ovaj simpatican kinez je "Chunlei" iz Sangajske fabrike satova koja proizvodi satove od 1950 godine. Interesantan sat klasicnog dizajna cifer prelepe plavkaste svetlo indigo boje kvalitetno celicno kuciste krunica sa logoom cveta na ciferu kao i na poklopcu je zastitni znak logo cvet - Lale. Masina je navijac sa 19 rubina solidne izrade i interesantnog izgleda. Radi tiho i precizno sve u svemu interesantan sat koji se eto i on nasao u moju kolekciju a evo i fotki !
Bravo Walter,jedva cekam da vidim ulov.
Dobar sat Walter
Imam sat istog proizvodjaca, i mogu slobodno da kazem da su zaista dobro napravljeni satovi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jeste RUS stvarno su dobro napravljeni originalni kinezi, a ne kao one kineske replike sa kojim se perce novopeceni kremovi !!!
Bookmarks sajtovi