deda orange monstera............
deda orange monstera............
Jeste molnja bas tako ovo je deda po ocu orange monsteru !!!
Čestitke Walter. Odličan Seiko, interesantna kombinacija boja i poprilično masivno kućište s obzirom na starost i namenu sata. Takođe, odličan mehanizam.
Posle dugog lova konacno je pao u moju mrezu Certina DS 2 automatic popularna kornjaca interesantni kolekcionarni klasik. Mislim da je ovo jedan od najuspesnijih satova koje je Certina ikad napravila. Poceo je da se proizvodi daleke 1968 sve do 1975 godine prodato je vise od 300.000 komada u ono vreme ovo je bio inovativni hit model same oznake na satu DS 2 su skracenica od Double Security ili dupla bezbednost kao asocijacija ove duple bezbednosti izabrana je kornjaca jer ona ima oklop koji stiti telo pa tako je kornjaca postala zastitni znak ovog sata. Ovaj model je Certina DS2 automatik "Certidate" prelep sat u stilu sedamdesetih nijansiran zeleni cifer koji pod nekim uglovima ima kao neke linije kao napukli led i sve to je ispod natpsa na ciferu i sve to deluje interesantno beli markeri i skazalke deluju upadljivo a narandjasta sekundara deluje osvezavajuce, celicno kuciste i naravno poklopac sa kornjacom daju poseban smek ovom satu, a evo i fotki !
Poslednja ispravka: Walter (16.2.2014. u 11:28)
Svaka čast, Waltere, ti si uspešan lovac
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Sat je baš lep!
I on i ti zaslužujete čestitke!
Gde ja slika pozadine?
Od kog materijala je kaiš na 4. i 5. fotki?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bravo Walter,svaka cast.Bas sam ovih dana imao prepisku u vezi moje Certine DS-2 day-date sa bt321. Brate kako je ova zelena dobraAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Walter cestitam vrlo lijepa Certina, da li je to isti model kao i ovaj FS Vintage Certina DS-2 BLUE DIAL AND TURTLE meni se cini da jeste samo je ova plava
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Vladane napravicu sliku poklopca a kais je nesto slicno kao nato kaisi kupio sam ga u Sakadru - Albanija u jednu staru satcisku radnju tamo sam kupio nekoliko starih kaisa, mislim novi su ali to je stara roba !
Darko nije isti jer je ovaj na linku koji si ti postavio na navijanje a moj automatic, dok je kutija ista a stil cifera je isto tako isti samo sa drugim bojama.
Poslednja ispravka: RUS (16.2.2014. u 21:40)
Bookmarks sajtovi