Konacno malo vremena da vam pretstavim novi ulov. Posto je prosao nekoliko prekupaca kojima Junghans i neznaci mnogo, prvi je na njemu zaradio duplo drugi je zaradio puta dva, a ja sam ga dobio 14 puta jevtinije nego sto kosta nov a ovaj primerak je skoro nov tako da mislim da sam napravio dobar Dil za jedan Max Bill !!! Kad vec spominjam ime Max Bill vredno za ovog svajcarca, je reci da je to dizajner koji je na neki naci bio jedna od dizajnerskih ikona dvadesetog veka . Ovaj model Junghans Max Bill nazan je "Bauhaus" po visokoj skoli dizajna koja se nalazi u Nemacku osnova daleke 1919 ovu skolu je pohadjao Max Bill a i drugi poznati svetski dizajneri. Max Bill osim sto je napravio bezvremenski dizajn u liniju satova za Junghans u svetu dizajna kreirao je jos mnostvo stvari u primenjenu umetnost jedno od njegovih najvecih dela smatra se i visoka skola dizajna u Ulmu u Nemacku u koju su studirali sad vec poznati svetski dizajneri. Ovaj model Junghans Max bil je navijac sa mehanizmom ETA 2801 masina sa 17 rubina, 28.800 vibracija rezervna snaga 42 sata, celicno kuciste staklo je covex tvrdi plexiglas Beli cifer , po meni ovo je jednostavan i bezvremenski dizajn a evo i fotki !!!
Odlican sat, svaka cast!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jeste odlican oduvek mi je bila zelja da nabavim jedan i eto uleteo je e sad bih voleo da naidje jedan Max Bill Chronoscope i to crni cifer !!!
Prelep sat! Cestitam!!!
Odlican je, svaka cast na kupovini
Bravo Walter,bravo
Mislim da ces to naći. Ili ti jako želim da ga nadjes...bravo za ovog lepotana
next year at this time I'll be a millionaire
Odličan sat, Walter. Neka te dugo i u zdavlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Cestitke, predivan sat!
Bookmarks sajtovi