Čestitke Walter. U zdravlju ga nosio
Lepota je u jednostavnosti. Neverovatno kako sat tih dimenzija može da izgleda mnogo veći nego što zapravo jeste a sve zahvaljujući genijalnom dizajnu.
Čestitke Walter. U zdravlju ga nosio
Lepota je u jednostavnosti. Neverovatno kako sat tih dimenzija može da izgleda mnogo veći nego što zapravo jeste a sve zahvaljujući genijalnom dizajnu.
Poslednja ispravka: skydrummer (3.3.2014. u 22:01)
...možda i najoriginalniji dial koji nikada ne zastareva, kao što reče. Svaka čast na ulovu i neka te u zdravlju služi !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pridruzujem se cestitkama
Hvala drugovi na cestitkama !!!
Čestitam, Junghansi su meni oličenje stila i ljepote dizajna
Pre nekoliko dana od jednog coveka koji je dosao iz Ukraine za neke antikvitete dobio sam u zamenu nekoliko starih Komandirski i dve Amfibije, satovi su ocajnom stanju ali nekako cemo ih srediti onoliko koliko dozvoljavaju njihova kucista jer su niklovana pa je tu tamo spao nikel ali sta je tu je. Ovaj sat sto vam sad pretstavljam je prava poslastica za ljubitelje ruskih satova, ekstremno redak ako negresim pronasao sam samo jednu jedinu sliku, na netu u razgovorom sa drugom Molnja koji je ljubitelj ruskih satova on isto kaze da je ovo stvarno izuzetno retka verzija - izrada. Sat radi i kao chrono stop kad se izvuce krunica sat stane a po recima druga Molnja kalibar u ovom satu je slican kao u nekom Zenitu iz tog vremena mislim da je ovaj komandirski dosta star mozda jedna od prvih izvedbi za razlike od drugih komandirski ovo je jedna elegantnija verzija. Boja cifera je nekad izgleda bila zelena ali vremenom dobio je crnu patinu markeri zlatne boje skazalke zlatne inace dole stoji "zakaz mo". Uzivo ovaj sat izgleda jos lepse kozna narukvica je bila na njemu i ona je ruska tako da sa njom je autenticniji.
Poslednja ispravka: Walter (4.3.2014. u 22:11)
Čestitke Walter. Stvarno neobičan Komandirac. Komandirci sa 2234 mehanizmom su mi uvek bili interesantni. Oni sa 2214 su još ređi. Kada će Amfibije ?
PS- lepe značke.
Odlican komandirac,stvarno je lep.Jedva cekam amfibije da vidim,lud sam za njima
Nazalost to sa Amfibijama mora da priceka fale delovi cifer na jednoj je u jadnom stanju a ona druga ima probleme sa mehanizmom ali zato imam jos 5-6 komandirskih njih cu slikati grupno ovih dana, u medjuvremenu imam jos neke rakete slava neke svajcarce koji cekaju slikanje samo potrebno mi je vremena da to zavrsim.
Mi smo tu i cekamo,cekamo...........
Bookmarks sajtovi