Убав! Много убав!!! Честитам!!!
Убав! Много убав!!! Честитам!!!
Hvala. zma ja volim retro stil a vidim da I ti postujes to !!!
Eh, Walter, mnogi od nas jedva čekaju da na ruku stave neki retro satić
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Malo slobodnog vremena i evo jos jednog lepotana iz seikove porodice, nisam mogao da mu odolim i eto ga kod mene Seiko 7a28 703b ovo mi je cetvrti sat iz ove serije odnosno imam dva 7a28 i dva 7a28 i jos jednu 7a28 koja ceka popravku a onda slikanje konkretno ovaj model je jako interesantan oni sto poznaju Seiko znaju da je ovo prvi analogni kvarcni chronograph u svetu jako pouzdan sat sa 15 rubinskim mehanizmom istoriski mehanizam iz sad vec daleke 1983 a za neke je to najbolji kvarcni mehanizam uopste serija 7a28 i serija 7a38 sa datmom. Ovaj mehanizam ugradjivao se u vise tipova kucista a koristili su ga ratne avijacije nekoliko drzava pa je i zbog toga popularan a pojavio se u jedan od filmova Jemsa Bonda tacnije na ruci Roger Moore u filmu "A view to a kill" iz 1985 godine kao i jos nekoliko filmova iz tog vremena Ovaj model sa spoljasnim bazelom deluje onako avijaticarski i rejsing - trkacki posto nemam orginalni lanac stavio sam mu ovaj gumeni koj po meni mu odlicno lezi i dosta price evo i fotki
Ovo je njegov drugar iz kolekcije !
Ovo reklame za ovaj sat
Jos jedna reklama !
Moja skromna kolekcija 7a28-7a38
Odlican Seiko sa jos boljim mehanizmom!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlicne slike i prekrasan sat!
Bravo Walter,ajmo dalje......
Svaka čast Waltere.
Sve što mogu da kažem jeste da je kratak spisak kvarcnih satova koje bih voleo da imam a 7a28 i 7a38 su na samom vrhu.
Neka te dugo služi!
Walter cestitam.ne znam vise sta bi rekao za tvoju kolekciju.odusevljen sam.svaka ti čast.
Svaka čast!
Definitivno najbolji Seiko kvarc hrono.
Bookmarks sajtovi