Svaka cast!!
radujem se sta sam deo ove zbirstine
Svaka cast!!
radujem se sta sam deo ove zbirstine
Tako je Tonka tako je ali neces da das onaj lanac za Belmatika iako ti nudim dva tri lanca u zamenu !!!
Nasao sam malo vremena pa evo da ubacimo jos nesto, jedan citizenac stari i veoma redak ! Skopski pijac, pre dve nedelje bio je ponudjen dva puta ja oba dva puta nisam bio na pijac a onda treci put dodjem i odmah pokupim ovog lepotana. Veliko celicno oktagonalno - osmougaono kuciste prelepi plavi cifer u nekoliko nijansi plexi je malo napuklo na jedno mesto ali skoro neprimetno tako da to mi nije smetalo, jer se radi o vrlo retkom primerku. Citizenov automatski mehanizam sa 21 rubinom. Bio je u jadnom stanju ali uz malo truda i ljubavi eto ga ispravan u moju kolekciju !
Poslednja ispravka: Walter (18.6.2014. u 12:52)
Stvarno zanimljiv sat - kućište i cifer. Šteta što mu je plaksi napukao.
Super mi se dopala ona fotka sa tvojim pečatom.
Jeste jako zanimljiv ali dobro je sto ta napuklina na plexiju nije velika i primetljiva posto je redak model tesko je naci novi plexi ali i ovaj nije los sa druge strane ovaj sat bice u kutiji sa ostalim satovima, povremeno cu ga nositi tako da nije neka velika steta !
Dobro jutro, izasloje malo vremena na pretek pa ja uslikao ovog Francuza sa svajcarskim mehanizmom Valjoux 7733.
Nabavio sam ga u jadnom stanju totalno neispravan I onda spretne ruke napravile su svoje od krsa evo ga opet u funkciji. Mislim da ovaj sat datira iz sredine sezdesetih do pocetka sedamdesetih sklopljen sa strane francuskog proizvodjaca JAZ u njemu je svajcarski mehanizam koji se ugradjivaao u mnoge stopere poznatih brendova iz tog vremena a vidim da ga jos koriste neki brendovi I danas. Inace sat srednje velicine u pilot racing stilu meni se dopao I evo ga sad u moju kolekciju
Poslednja ispravka: Walter (31.7.2014. u 11:15)
Baš mi se dopada!
Koji je prečnik?
Walter kao uvek odlican 5
Bookmarks sajtovi