Odličan sat! Pravi pilotski! Još kad se sredi...
Odličan sat! Pravi pilotski! Još kad se sredi...
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Da da satina je to, jos na prvi pogled vidi se to dosad sam ga video na fotke ali u zivo je jos mocniji i upecatljiviji, sad mi pretstoi potraga po delove ali mislim da cu se snacim, jos jednom ako neko ima nekakva saznanja o delovima neka pise !
A ovo leto sto je proslo bilo je super i radno i zabavno ! Tog dana svasta je bilo Seiko Monako Chronograph to zna !!!
sta si pevao )))
next year at this time I'll be a millionaire
Ma pevao sam svasta bio je veliki repeertoar !
Pretstavljam vam jedan sat koji je bio medju prvima u moju kolekciju jako mi je drag, radi se o satu :
"Darwil - Lord 71 Grand Prix D D" datira iz pocetka 70 godina proslog veka !
Izuzetno kvalitetan Darwil automatic sa 25 rubina masina je potpisana masivno celicno kuciste sto je retkost kad su u pitanju Darwili, belo srebrenkasta ploca sa niklovanim indeksima niklovane skazalke kao i kruna iznad natpisa Darwil ispod natpisa Darwil stoji natpis "Lord 71 " ovu oznaku sam video i na drugim Darwilima ali nisam video onu drugu oznaku iznad 6 gde pise Grand Prix a ispod toga stoje dva velika slova D D mislim da je ovo luksuzniji model Darwila jer ima ove oznake a i samo kuciste koje je celicno za razliku od ostalih potvrdjuje to, na poklopcu su natpisi incablock antimagnetic automatik waterproof swiss made stanliess steel i logo Darwila. Sat radi izuzetno tacno imao sam tokom nekoliko godina ponude da ga prodam ali nisam to ucinio, i mislim da nisam pogresio je je zavrsna izradaovog sata izuzetno dobra i mislim da uopste ne zaostaje sa nekim brendovima kao sto je Omega longines i dr iz onog vremena.
Stvarno je dobar.
Nije to za prodaju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Fantastičan sat.Ne može čovek da mu nađe zamerku sve i da hoće.
walter lepo je videti tvoje satove.pravi kolekcionar izuzetno zanimljivi satovi.
Evo ja cu nadknaditi ono sto su izbrisali evo slike od Mortime Super Duomatic 21 rubin prizvedena pocetkom 70 godina
Bookmarks sajtovi