najbolja varijanta da nadjes nekog neispravnog komandirca pa da zamenis zupcanik...
najbolja varijanta da nadjes nekog neispravnog komandirca pa da zamenis zupcanik...
Lepa kolekcija, lepi starovremenski primerci. Posebna pohvala za želju da se satovi stari nekoliko decenija vrate u život. To zahteva volju, vreme, znanje, nekada i rizik a ponekad ume i da košta još ako sama popravljaš satove ( a koliko sam razumeo ti upravo to radiš ) onda je to za mene esencija kolekcionarstva.
Dobro došla na forum.
Omikron mi vraća sećanja na detinjstvo....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Nisam video sve satove iz kolekcije, ali verujem da Omikron zasluženo uživa status miljenika. Sat je jednostavno rečeno prelep
Odlična kolekcija, samo nastavi da nas oduševljavaš.
Kupila sam sebi rodjendanski poklon, jos jedan Omikron. Trazim ovaj model vec izvesno vreme i u subotu se napokon sretnemo on i ja. Dakle, pilotski omikron iz 1950-tih, reljef na ciferu je uradjen tako da podseca na propeler aviona u pokretu, crveni mehanizam as1130, potpisan, sta vise zeleti od jednog omikrona...Obzirom na godine solidno je ocuvan
"...sta vise zeleti od jednog omikrona..." -odgovor : DARWIL !!! HA,HA,HA Mala šala,nadam se da se ne ljutiš !
Nema frke, gotovo da si pogodio, mislim, uvek bi se pre odlucila za omikrona, ali jesam u potrazi i za darwilom, sa nekim extra crnim ciferom, videla sam jedan odlican milord ali nikako da se odlucim....
evo jednog iz moje kolekcije,ali samo na uvid,ne prodajem:
screencast
Poslednja ispravka: don Alberto (5.12.2013. u 8:23)
Bookmarks sajtovi