Odlicne fotografije,cestitam na prinovama.
Hvala, napatih se sa fotkama, celo popodne sam se zezala, ali nedelja je ionako se nema sta drugo raditi...
Kako je lep taj Omikron sa dvobojnim brojcanikom! A i fotke su prva lig.! Cestitam!
Čestitke za satove a posebno za fotografije!
interesantan model OMIKRON-a,a DOXA je
Hvala svima, moram da kazem u vezi omikrona, ove modele je tesko naci cak i u iole pristojnom stanju, obicno su kuciste i cifer potpuno unisteni jer su pravljeni od losih materijala i brzo su propadali, inace ih ima u nekoliko varijanti boja.
E, pa drugari, hvala svima koji su dali svoje misljenje na moju temu sat za svaki dan, uvazila sam vase sugestije, pratila, gledala, razmisljala sta da sebe obradujem i na kraju evo stigao je jutros, probudila sam se u 6 da ga docekam
zadovoljna sam izgledom sata, nije prerobustan ali se prisustvo primeti, to sto mogu reci iz prvih utisaka, za ostalo je potrebno da prodje neko vreme. Navikla sam na dress satove, pa me malo stra' da ga stavim pod vodu, probala sam vec, al' sve nekako bojazljivo
Bravo WatchHunter, pravi sat....sigurno ce te sluziti dugo! U zdravlju i veselju ga nosila
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi