Cestitam,lep G.
Cestitam,lep G.
Odličan sat, koji će te odlično služiti...godinama.
Uzivaj!
Znam da mnogi na ovom forumu nisu pristalice toga, ali mi se pre neki dan desila slucajna i nenamerna modifikacija sata u drasticnom obliku. Inace ni sama nisam pristalica ovakve vrste modifikacija, ali ovo je bilo iskljucivo u cilju spasavanja odlicnog kucista i meni prelepog i spasavanja sasvim dobrog i ispravnog mehanizma. Da napomenem da isprva nisam zelela to da radim i da su oba sata camela u mraku moje fioke par meseci. Ali bilo me je zao i tamna strana sile je prevladala...
U pitanju su satovi Casio AMW-706, ciji je mehanizam unisten, ali je kuciste odlicno, i Casio AW-82 ciji mehanizam je odlican ali je kuciste unisteno potpuno jer je pripadao mom drugu koji je zidar i na njemu ima bar kila cementa koji nema gde se nije zavukao. Oba sata sam dobila na poklon da ih iskoristim ili bacim. S tim sto ova druga opcija kod mene ne postoji. Oba sata su fishing gear, tako da sam AW-82 samo prebacila u kuciste AMW-706. Mogu reci da sve to dobro izgleda, zadovoljna sam obavljenom transakcijom. Sat nije namenjen prodaji, nego samo za moju licnu upotrebu.
Meni se sviđa to što si uradila.
U redu mi je i sa moralne i sa tehničke i sa estetske strane.
Od mene - Bravo!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane
Izgleda ko tvornicki. Odlicno!
I meni je skroz ok ovo sto si uradila. Od dva sata koji su bili za bacanje sastavila si jedan potpuno ispravan.
Pisali smo vec o tome, zna se koji i kakvi satovi se ne modifikuju, a koji ne gube na vrednosti kad se modifikacija uradi.
Sto se mene tice svaka cast.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlicno WatchHunter, od dva krsa uradila si pravu stvar i imas jedan super sat.....za pohvalu!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Pridružujem se čestitkama.
Bookmarks sajtovi