Nadam se da sada vidite fotografije u WatchHunter.ovom postu?
Nadam se da sada vidite fotografije u WatchHunter.ovom postu?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
I dalje se ne vide
Ja više ne mogu da pomognem.
Ja sam ih prvo video kao priloge a sada ih vidim normalno.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Danas, sasvim neocekivano, prinova. Poklon od brata. Dzepna Raketa, tanka, elegantna, kuciste u pozlati 20 mikrona... jednom recju - lepotica. Kada sam je ugledala, a ona se zasjajila pred mojim ocima na ovom jesenjem suncu, savrsena i elegantna, nista vise nisam videla, nista vise nisam cula. Ljubav na prvi pogled
I jedna sa sestrama..
Obrisana je fotografija na kojoj se nalazio nož ''skakavac'' u prvom planu kao i par postova u kojima se to komentarisalo.
Jesmo (moderatori) dogovorno malo spustili kriterijume po pitanju fotografija oružja utoliko što se uglavnom tolerišu fotografije sportskog oružja kao i one gde se vidi samo deo nekog oružja.
Jasno je da ''skakavac'' u prvom planu ne spada u tu kategoriju fotki.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Posle dugoooo vremena prinovaSat svi dobro poznajete pa necu puno raspredati o modelu, ali cu reci da sam odusevljena estetikom, posto imam uzi zglob odlicno lezi na ruci, mada mi je malo neobicno jer se sat ne oseca na ruci, a ja sam u poslednje vreme nosila robusnije i teze satove, te sve proveravam da li je tu. Ukratko, sem standardnih zamerki koje imaju uglavnom svi vlasnici ovog modela (precnik kucista i sirina narukvice), sat je fantastican i fantasticno jeftin u odnosu na svoj kvalitet, pa se to moze mirne duse i zanemariti.
U zdravlju te sluzio. Prelijepa 5-ica.
Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Čestitka na prinovi. Nek te dugo i lepo služi.
Bookmarks sajtovi