Hvala Baki,u poteri sam za koznom.
Hvala Baki,u poteri sam za koznom.
Probrljaću sutra po mojim slikama kaiševa na kompu, čisto ideje radi ... ako nadjem nešto kvalitetno a jeftino (ići ću ženi za Seika da tražim, pa onda usput i tebi), uslikaću pa ti šaljem na PP...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Lep satić, Zagore
Da ga dugo i u zdravlju nosiš
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala bata Neso.
Čestitam na novitetu.
Videćeš kako ga je lako nositi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam zagor
Odlican sat, i koliko vidim lepo ocuvan
Vala,odusevio si me,znaci da nisam jedini sa ostrim okom da u gomili krseva snimim nesto sto vredi. Poput tebe i ja sam dosta satova na taj nacin uzeo.Ljudi i nemaju pojma sta su izbacili na buvljak da prodaju.Ne zameram im ,moraju da prezive,a i da nas ,ljubitelje satova malko usrece. Malo ce biti smeha sada.Pre oko dva meseca rano ujutru,idem Niskom Auto pijacom (buvljakom),normalo i istreniranog oka ko orao da spazim nesto vredno.Sagnem se kod jednog musavog klinca da ceprkam po gomili satova i delova i okrenem sat ,kad bez cvikera vidim Movado na ciferu.Pitam koliko,kaze 300din.Otvorim masinu ,sve potpisano,balansa ,osovina ispravno.Cifer lutka,staklo naprslo.Dajem decku 1000din,on nema sitno.Ja rekoh,skloni ga da rasitnim kod kafedzije u blizini. A ne spazim cicu od nekih 70god kako sve vreme iza mog ramena snima teren i slusa razgovor.Odem i vratim se ,ma nema 5min,kad klinac kaze dao ga cici za 500din. Kaze, vise mi dao.Dok sam se okrenuo,cica nestade u vidu lastinog repa.Pojedoh se ziv tek kada sam popodne na Ebay nasao isti takav u nesto boljem stanju sa cenom pocetnom od 240e.Ama isti sasvim. NARAVOUCENIJE....... Nikad ne idi na buvljak bez sitnih novcanica...Nekad ti potrebaju za toalet, a nekad za dobar sat...Zagore satovi su ti super,samo nastavi tim tempom,a Sicura ko Sicura,meni bar ,svaka je lepa.Cuvaj to retko se nalaze u poslednje vreme .Pozz Misko
Bravo Zagor, odlican Albatros
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi