Hvala Rus,nadam se da hoce.
Hvala Rus,nadam se da hoce.
Bas lep " starac "!!! Čestitam!!!
Čestitke za prinovu, baš ima lep starinski šmek
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala,hvala bratici
Cestitam na prinovi.
Deluje mi odlicno ocuvano, sem ivice stakla koje je cini mi se malo napuklo, ali to su sitnice, da se srediti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala u pitanju je ogerbotina koja ce ubrzo zaceliti.Inace stvarno je ocuvan odlicno, ali kako ima mehanizam dobar zvuk cudo jedno.
Danas bio do buvljaka i neocekivano se prinovio za 400din. Satovi su dosta dobro ocuvani ali im nece skoditi jos malo glancanja. Prvo da predstavim mog prvog kineza. Ovaj model je vec predstavljen na forumu od strane kolege Waltera. Sat je u duhu komunizma,dominira naravno veliki vodja Mao Ce koji mase rucicom(ruka je aktivna svo vreme levo-desno) a na sekundari petokraka normalno crvena.Sat je mehanicki ima cak i rubine.Ako me familija vidi sa ovim komunjarskim cudom nadrljao sam . Sledeci je rus DIAMANT koji mnogo podseca na Slavu. Mehanizam je automatik cal.2429(ako ne gresim) sa 27 kamencica.E sad jedino sto sam uspeo da pronadjem je da dolazi iz Celjabinske radionice(Molnija) tako da bi svaka informacija o ovom satu dobro dosla. Umalo zaboravih da iznad krunice se nalazi druker za brzo podesavanje datuma. Sve u svemu dobar obilazak buvljaka........
Bookmarks sajtovi