Ajde, ajde bruder....mora tako. Osim toga sat je sasvim ok.....mladenacki....
Ajde, ajde bruder....mora tako. Osim toga sat je sasvim ok.....mladenacki....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Da pravi mladenacki Malo sam se i salio ali sat je stvarno ugodan za nosenje samo da se naviknem da netreba navijati ga
Lijep sat!
Ovo je pretpostavljam presvuceno ionskom platinom, a ja nikako da zakacim neki slican sat, pa me bas zanima kako materijal reaguje na grebanje.
@Vladane, bas svako?
Nakon mnogo oklijevanja i odugovlacenja otisla i Omega 300 M... Nije da mi nije zao, ali dzaba - nikako se nisam mogao navici. Osim onih za daljinac, baterija u kuci vise nemam.
Он сказал: "Поехали!"
Ne ide, Mario, pa ne ne ide...
Ali, nije sve tako crno... neces me vise grditi ako ti kazem da je za ovaj potez jednim dijelom "kriva" i ona tvoja Tuna, koju potajno - ma klinac potajno! Sad bih je prosetao gradom sa zadovoljstvom! - prizeljkujem i na koju bi mogao otici dio novca ukoliko se poklope neke stvar u medjuvremenu.
Tako da, nije jos sve izgubljeno sto se mene i 21. vijeka tice.
Nego da ne zatrpavam Zagoru temu! Jos jednom da pohvalim Festinu i pozelim srecu!
Он сказал: "Поехали!"
Napokon jedna prava prinova i to nemac sa svajcarskim korenima(Deutsche Uhrmacher Genossenschaft Alpina) Dugena Troupier. Unutar ovog policajca ili vojnika kuca Dugena 3910 mehanizam sa 17 rubina na bazi unitas 6325.Precnik sata je 3,9cm sa krunicom a sto se tice rezerve snage od oko 48 sati provericu pa javljam.Inace koliko sam uspeo da vidim na netu obicno se nalaze bez datuma i sa belom masinom sto kod ovog nije slucaj.
Cestitke....lepa Dugena. U zdravlju je nosio
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ziv bio i u zdravlju ga nosio!!!
cestitke
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Lep sat Zagore. U zdravlju te služio.
Bookmarks sajtovi