Više nego smešna cena za takve satove.
Čestitam.
Više nego smešna cena za takve satove.
Čestitam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Zagore, super si pazario. Amfibija je jako dobra. Meni se najviše sviđaju Amfibije sa tim oblikom kućišta i takvim ciferom a vidim i da je lepo očuvana.
Prelepa ti je ova ПОБЕДА
Hvala SINDJEL 5,u toku su pripreme za spasilacku misiju No.3
Zelim ti puno uspeha u misiji,nemali broj lepih satova na raznim prostirkama i tezgama ceka da ih neki ljubitelj spasi i vrati u zivot.
Danas sredjujuci kucno skladiste u kome nema samo od popa usi u dedinom vojnickom koferu nadjoh ova dva sata. Ni stetocine,ni vlaga im nisu toliko naudile koliko moj deda svojevremeno.Naime oba su bez navijajuceg kljuca.Radi se o POBEDI i pretpostavljam da je drugi RAKETA na osnovu mehanizma.Uostalom evo slika pa POMOZITE-
Moj novitet u kolekciji,CERTINA DS-2. Sat je iz kasnih 70tih sa rezervom snage od 43h.Inace mehanizam je automatik sa kalibrom 25-651(certina) i 28 rubina.Na pozadini kucista je sto se tice certine cuvena kornjaca.Dugo sam pregovarao oko sata ali se isplatilo vrlo udoban za nosenje cak potseca na seiko.
Evo nesto kao upaljac a ustvari sat.Radi se o proizvodu cuvene francuske firme DUPONT.U pozlati je sa lakiranom povrsinom koju su naravno odradili kinezi i sa futrolom od jelenske koze.Radi se o poklonu meni darge osobe tako da ce se naci u kolekciji.Sto se tice mehanizma kvarcni je ali vise informacija cu imatti kada zamenim bateriju.
Bookmarks sajtovi