radio je on, odnosno rekao mi je prodavac da ga povremeno navijam, jer se ulje stvrdne kad dugo ne radi...okacicu slike ovih dana novih raketa kad ih pokupim, ali nisam planirao da ih nosim, vise mi je gušt ma koliko cudno zvucalo da ih drzim u kutiji
Onda je ok .
Ja sam do sada nosio plavu i mogu ti reci da su reakcije ljudi koji vide sat , vise nego pozitivne.
Mislim da bi svakako trebao da ih nosis.
A ostale dve koje si nabavio , jesu li i one perpetual calendar , ili drugi modeli?
one stare klasicne koje su se jos sezdesetih, sedamdesetih kad vec pravile, secam se deda je imao jednu i radila je 40godina i nadzivela ga je, samo ne znam gde je sada
Dobri su to satovi.
Moj otac je ima staru Raketu isto ,ali prilikom selidbe ga je stavio negda sa stvarima po kutijama i sada nema pojma gde je...
Obavezno postavi slike svih Raketa kada stignu.
Cestitam obojici na prinovama A moj komsija Milanovic bi mogao da otvori svoju galeriju
Apsolutno podrzavam
hehe komsija, pa kad mi stigne amfibija onda cu da napravim zasebnu temu, zvace se moj irusi, homogena grupa, nema svajcaraca jos uvek
Evo i par slika pojedinačnih članova čete..
Raketa UFO
Moglo bi se reci da ima ulogu osmatrača-špijuna u četi ,zadužen za rano obaveštavanje i uzbunu čete.
Sledeći na redu je novi član ,koji sigurno neće videti rovovske borbe , glavni arhivator večne kalendarske jedinice zadužene za raspored čete(mnogi misle da je neka vrsta Ruske kamikaze,posto ima istetovirano SSSR , ali do danas nije potvrđeno ).
Naravno , svaka četa ima svog "malog od palube".
Niko ne zna zašto je tu, ni po čemu nije poseban i retko ko ga primećuje, ali je svima žao da ga oteraju .
Raketa Silver
I trenutni komandant čete , male ali velikog srca , cenjeni i prekaljeni Vostok(doduse malo ženskastog nadimka Amfibija , al ajd sad , kakva četa ,takav i komandant)..
Braon čizme ,nije nešto fotogeničan , što se da i videti na slikama(nema apsolutno nikakve veze sa tim što ja ne znam da napravim dobru sliku)...
I na kraju , šta je glavni arhivator ,bez svojih pomoćnika
Bookmarks sajtovi