Lepi i očuvani satovi, neki deluju netaknuto . Lep prikaz. Amfibija je moj favorit.
Lepi i očuvani satovi, neki deluju netaknuto . Lep prikaz. Amfibija je moj favorit.
Dobra ceta
Hvala društvo.
Svi satovi su prilično lepo očuvani , ali je Raketa UFO bukvalno nova,nema ni najmanje ogrebotine...
Amfibija je stvarno lepa ,cifer je prelep.
Čak izgleda da je kaisš na njoj star koliko i sat ,kvalitetno je uradjen , vidi se da je ručni rad ,jer ima malo jedva primetnih "krivina" , jedino što je jako dugačak ,pa mi sat dosta labav na ruci ,čak i kad stavim na poslednju rupu(a nemam tanak zglob).
Moraću samo da promenim kopču,pošto je ona baš propala i biće super...
Danas je bilo prilično lepo vreme za ovo doba godine,pa sam na putu do Novog Sada zastao za jedan photo shoot...
Uspeo sam da uslikam iluminaciju kako treba,napokon.
E sad, pošto znam da modni satovi nisu nešto posebno cenjeni, moram izneti jedno zapažanje.
Upoređivao sam iluminaciju na kazaljkama na Armani-ju i na Casio Duro 200.
Iluminacija na ovom Armaniju je jedno 5 puta bolja nego na Casiu koji je klasičan ronilački sat.
Brže se "puni",dosta duže traje i svetli jače. U prirodi dosta bolje svetli ,nego što se to može videti na slici.
Jedina mana je ,što je sam sat vodootporan 5 ATM.
Sat me ne izdaje već 7 godina ,a i dalje mi se sviđa taj diver izgled.
I malo poigravanje sa slikom
Ova crno bela fotka sata mi je skroz super!
E sad... prinova u kolekciji ,koja mi je donela jednu vrlo neočekivanu situaciju.
Naime, žena je stavila sat na ruku i navodno to više nije moj sat,nego njen...???
Odakle Vostok Komandirskie ,pa još ženski ... Popustiti,ili ne..?
Uglavnom, plan je da ga prebacim na nato kais, cim nabavim adekvatan.
Slike su na brzaka,pa se nadam da se vidi koliko-toliko.
Sat je u perfektnom stanju ,radi odlicno . Automatik ,mislim da je 2416B mehanizam,a ako nije,neka me neko ispravi.
Pozadi ,na poklopcu ,je slika Orke,izgleda prilično zanimljivo.
Čestitke tvojoj ženi na novom satu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam vam na prinovi
Cestitke na komandircu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Čestitke! Za ovakve satove "like" ide po automatizmu. Mehanizam jeste 2416. Šta će lepša polovina reći za Nato kaiš ?
Bookmarks sajtovi