bravo kralju............
bravo kralju............
LEMI
Željko hvala za opis veoma interesantnog sata.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
ovo je kos jedan dokaz da treba da zavirim u tudje galerije (a valjda nekada i da postavim svoju).
cestitke, skupio si ih za primer.
Nema na cemu, ljudi! Bice toga jos!
Evo jos! Ovaj sat nisam nikad stavio na ruku, njega volem da gledam.
Dok gledam 007, mislim se, pa sta ce meni Submariner?! Salim se naravno! Sub mi je gral i nadam se da cu uskoro biti u mom vlasnistvu!!! Nema sta da pisem o ovom satu. Velicina idealna za moju ruku 40mm, lep cifer, odlican cifer. Ma odlican sat!!! Interesantna narukvica! Prodavac je nazvao, Jubilee. Malo susti ali ne cupa nista sa ruke.
Kad dodje vreme za menjanje narukvice, menjam je na silikon. Ukratko, poznat sat, lep, jednostavan, lepo uradjen, na zavrsnu obradu nemam zamerke, zadovoljan sam.
Postovanje,
Z
Poslednja ispravka: zma (29.1.2013. u 15:22)
Kako mozes samo da gledas?!?!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
I koliko dugo ga samo gledas?
Ja ne bih izdrzao duze od par sati
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zma imas jako dobro izbalansiranu kolekciju, stvarno milina gledati i citati ovaj tvoj deo foruma
Bookmarks sajtovi